Här ser du JESC

Här ser du JESC - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Här ser du JESC, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Här ser du JESC
länk : Här ser du JESC

Läs också


Här ser du JESC

               
3 dagar kvar En påminnelse om hur du hänger med direkt.

Svensk tv sänder inte söndagens Junior ESC. Men det går förstås alldeles utmärkt att se tävlingen live ändå.

EBU har en livestream på YouTube som går att titta på världen över. Den publicerar ESCsverige här igen på söndag i god tid före tävlingens start klockan 16:00 på eftermiddagen. Nytt för i år är att du och alla andra kan vara med och påverka resultatet.

Läs också: Onlineröstning i JESC

Från klockan 18:00 i morgon fredag till och med klockan 15:59 på söndag kan du rösta på dina favoriter via internet. Denna onlineröstning sker på officiella sajten junioreurovision.tv. Vi återkommer till röstningen på webben och berättar mer i morgon.


således artikel Här ser du JESC

det är alla artiklar Här ser du JESC Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Här ser du JESC adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/har-ser-du-jesc.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Här ser du JESC"

Skicka en kommentar