Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis

Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis
länk : Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis

Läs också


Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis

Moderaterna Jan Ericsson och Lars Beckman skriver i en debattartikel hos SvD att Moderaterna inte garanterar att stödja ett kommande lagförslag om skattefinansierad finansiering av det vänsteraktivistiska vuxendagiset SR och SVT, även känt som oberoende (ej opartisk) Public Service. Det räcker inte att skattefinansiera, utan åtgärder behövs för att Public Service ska bli trovärdiga, speciellt när de ska garanteras skattepengdiande för all framtid.
Riksdagsledamoten Jan Ericsson (M) från Ubbhult, Mark.
Moderaterna ställer sig alltså bakom att Public Service ska förvandlas till ett skattefinansierat vuxendagis framöver, men anser inte att det i sig räcker för att man ska kunna ställa upp på ett kommande lagförslag.

Det nya vuxendagiset som SR och SVT förväntas bli ska bli oberoende. Det är inte samma som opartiskt, utan handlar om att regering och riksdag inte ska få påverka innehållet, utan med en budget på åtta miljarder blir det fritt fram för utökad vänsterpropaganda och vänsteraktivism. I en tid där Public Service trovärdighet faller som en sten och de sista seriösa opartiska personerna säger upp sig, som Studio Etts programledare Jörgen Huitfeldts byte till seriösa Kvartal, saknas helt en debatt om opartiskheten hos Public Service.

I en debattartikel skriver moderaterna Jan Ericsson och Lars Beckman att Moderaterna visserligen ställer upp på att vuxendagiset ska skattefinansieras framöver, men för att man ska kunna ställa sig bakom ett kommande faktiskt lagförslag krävs det att SR:s och SVT:s innehåll, opartiskhet och etik först ses över.
"Från moderat sida har vi i ett särskilt yttrande i utredningen gjort klart att vi inte ställer ut några garantier för att stödja införandet av en ny avgiftsmodell."
Det behövs helt enkelt mer arbete och nuvarande partiska Public Service kan inte få fria tyglar och tillgång till att dia skattepengar utan kraftiga begränsningar.
"Inte minst är vi kritiska mot det faktum att direktiven för utredningens fortsatta arbete effektivt stänger möjligheten att även se över hur ett medieetiskt system för public service kan utformas. Att överväga införandet av en ny tvingande avgift till public service, utan att först se över hur en effektivare och kraftfullare granskning av verksamheten ska utformas, är helt enkelt orimligt. Ska vi kunna legitimera en ny obligatorisk avgift måste vi också kunna visa att vi tar frågan om opartiskhet och saklighet på största allvar."
Storleken på SR och SVT bör också ses över. När avgiften till vänsterpropagandan går från frivillig till tvingande är det fullt legitimt att halvera innehållet. En tevekanal, två radiokanaler - en riksradio och en lokalradio. I princip bör alla nöjesprogram överlåtas till kommersiella aktörer. Därtill behövs ett medieetiskt system, t ex ska omfattande miljonböter tilldömas om man fälls för brott mot opartiskheten.

Jag gissar att den dagen SR och SVT slutar att vara propaganda för socialistpartierna Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna kommer väljarstödet för dessa partier att minska med åtminstone tio procentenheter. Det är helt orimligt att propagandan ska skattefinansieras via tvång.

Det är dock valår. Inga andra partier vågar gå upp mot SR och SVT, utan likt nickedockor lismar de inför Public Service för att inte utsättas för negativ särbehandling under valrörelsen. Övriga borgerliga partier löper alla risken att åka ur riksdagen och behöver varje tiondels procentenhet. Moderaterna kommer inte åka ut, men räkna med att de kommer bli kraftigt ansatta från Public Service i vad som med all sannolikhet kommer bli den smutsigaste svenska valrörelsen någonsin - vänsteraktivister i SVT och SR, kombinerat med påverkansoperationer finansierade av Kreml till stöd för "Sverigedemokraterna", samt massiv desinformation från alla håll i sociala medier.

Det tål att upprepas igen och igen. "Oberoende Public Service" är inte opartisk Public Service. Tvärt om kommer vänsterpropagandan att eskalera när man framöver ska garanteras att dia skattepengar oavsett vilken skit man sänder.


således artikel Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis

det är alla artiklar Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/moderaterna-garanterar-inte-srs-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Moderaterna garanterar inte SR:s och SVT:s kommande vuxendagis"

Skicka en kommentar