Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes

Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes
länk : Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes

Läs också


Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes

Så var det dags för ännu en homestylad lägenhet, där säljaren har god litterär smak, även om fotografen har utmaningar med detaljnivå och skärpa. Denna tvåa med passande kvadratmeterytan 69 m2 är perfekt för den unge kvinnan eller mannen som vill ha en lya på diskret avstånd från köttmarknaderna i centrala Göteborg. Den kan bli din för endast 4 195 000:- och då ingår hånglingsbar hiss upp till lägenheten.
Hångelavstånd till Magasinsgatan, där det till skillnad mot Söders uteställen alltid är fullsatt året runt.
Så behöver du ha en raggningspraktisk lägenhet istället för att sitta på Göteborgsområdets usla kollektivtrafik hem från krogen, så är ju 69 kvadratmeter i Vasastaden perfekt. Lägenheten har även kök med kyl, där du kan stoppa champagnen och frys där du kan förvara is åt ... ja alltså sånt man har is till. Det finns även ett badrum i lägenheten.

Du hamnar överst i huset, så du slipper störas av grannarna ovanpå och en hånglingsbar hiss tar dig upp till din våning.

Det finns också ett förråd i anslutning till köket där man kan förvara ... utrustning likt nuvarande ägare gör, utan att potentiella svärmödrar ska behöva se något.

För endast 4 195 000:- SEK och en månadsavgift på 3 151:- SEK är denna perfekta singellägenhet din. Sedan upplevde bilderna på mina böcker i den homestyleade lägenheten vissa utmaningar vad gällde detaljnivå och skärpa, även om det handlar om fyra signerade inbundna böcker.



således artikel Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes

det är alla artiklar Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/perfekt-ragglagenhet-pa-69-m2-med-god.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Perfekt ragglägenhet på 69 m2 med god litterär smak säljes"

Skicka en kommentar