Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna

Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna
länk : Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna

Läs också


Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna

1 300 kvinnor inom politiken har skrivit på ett upprop mot trakasserier, övergrepp och våldtäkter inom riksdagspartierna. Det inkluderar våldtäkter inom t ex sosseriet och Centerpartiet, där riksdagsledamöter och ministrar ligger bakom.
Manliga politiker inom riksdagspartierna är lika mycket rövhattar som inom media, juridik eller skådespeleri.
Efter #metoo och exponeringen av hur många mer eller mindre självtitulerade goda män inom media begått övergrepp, rent av våldtäkter, så har liknande kommit fram inom skådespelaryrket med teater, film och teve, samt inom juridiken. Det finns uppenbarligen rövhattar inom alla yrkesgrupper, och nu visar det sig att i Sveriges högsta styre hittas dessa också.


Trots att uppropet och artikeln är den mest delade i sociala medier hos SvD just nu och den publicerades igår 17:04, har den snabbt försvunnit från SvD:s hemsida och artikelns rubrik hittas först nästan längst ner på sidan. Gissningsvis har SvD nu drabbats av påtryckningar från maktelitens rövhattar och deras partier för att dölja frågan - allt tidigare #metoo har fått maximal exponering.

Även om urvalet anonymiserats går det att identifiera partier, rent av individer i det lilla urval berättelser som publiceras.

Hos SVT står det ordet kongress, ett ord som nu inte finns i debattartikeln hos SvD. Det är bara socialdemokraterna som har kongress i Sverige:
"Kongress: Sprang på min minister på kvällen. Gick till hans hotellrum – med flera andra kollegor. Ministern lyssnade väldigt vänligt på min långa känslomässiga berättelse, kom med kloka ord. Jag kände mig lugn och trygg och bekräftad. Då kom det, såklart: ’Kom och sitt här, närmre!’
Ok. Då kom det, såklart: händerna på min kropp."
Allt pekar här på en socialdemokratisk minister. Säkerligen en självtitulerad feminist (man ska utifrån mediarövhattarna uppenbarligen akta sig för män som kallar sig feminister). Om det inte är en av de fåtal sosseministrar som fått sparken eller avgått av "personliga orsaker" så är det en manlig minister som sitter i regeringen just nu.

I ett annat fall har en kvinnlig centerpartistisk tjänsteman gått ut på Twitter att hennes berättelse är med, och det handlar om en mycket högt uppsatt politiker, som våldtog henne, men hon blev inte trodd och kallas "flickan som ljög och ville ha uppmärksamhet" och tvingas sitta i samma rum på möten som hennes våldtäktsman.

Fler av männen från det lilla urvalet av publicerade berättelser kandiderar nu till riksdagen även i valet 2018. Och artikeln har nu flyttats ner till nära osynlighet hos SvD. Men tack och lov finns sociala medier där länkarna lever vidare. Bollen är nu hos de politiska partierna - lämpligen tas rövhattarna bort från valsedlarna i god tid - för var övertygade om att namn kommer nämnas när valrörelsen drar igång på allvar och partierna vill nog inte att toppkandidater ska exponeras som våldtäktsmän mitt i valrörelsen.

Uppropet hos SvD avslutas nämligen som följer:
"Till alla mäktiga män som skrämt, tystat och förgripit sig på våra politiska medsystrar: vi är färdiga med att se oss över axeln. Nu är det er tur."
Så dessa maktens rövhattar kanske kommer uppleva en väldigt speciell valrörelse.

Jag har inte sett några kommentarer från riksdagspartierna. Locket på.

Ett antal vittnesmål finns publicerade hos SvD och några hos SVT, inklusive att en riksdagsledamot höll en kniv mot en kvinnas hals när det inte gick för henne under övergreppet.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg. 90-95% av bloggens läsare är män och det här handlar inte om er, utan om kvinnor som upplevt och upplever övergrepp. Vill ni diskutera ämnet kan ni dela och göra det i sociala medier.


således artikel Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna

det är alla artiklar Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/over-250-valdtakter-och-overgrepp-hos.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Över 250 våldtäkter och övergrepp hos riksdagspartierna"

Skicka en kommentar