Walmart växer online

Walmart växer online - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Walmart växer online, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Walmart växer online
länk : Walmart växer online

Läs också


Walmart växer online

Det är inte ofta Walmart stiger 8 procent på en dag, men innan NYSE öppnade idag släppte bolaget en väldigt stark kvartalsrapport:
  • Försäljningen i jämförbara butiker i USA steg med 2,7 %
  • E-handelsförsäljningen steg 50 %
  • Försäljningen internationellt steg med 4,1 % i dollar eller 2,5 % i lokala valutor
  • Justerad vinst per aktie blev 1 dollar efter justeringar för tre engångseffekter där den största var förtida inlösen av ett obligationslån, dvs. förlusten där kommer leda till lägre räntekostnader framöver
  • Prognosen för justerat vinst per aktie lyftes med 2 % till 4,38-4,46 dollar
I en så långsam bransch som dagligvaruhandel blandad med fackhandel var detta en stark utveckling. Men om man blickar tillbaka och ser på hela året har Walmartaktien nu stigit 41 %, vilket knappast kan förklaras med några starka kvartal. 

Jag tror uppvärderingen hänger ihop med att bolaget alltmer ses som Amazons enda realistiska utmanare i USA. Med förvärvet av Jet.com hösten 2016 fick man uppenbarligen in en katalysator i form av Marc Lore som lyft e-handelssatsningen till en helt ny nivå. Han fyller dessutom funktionen som fixstjärna och evangelist som tycks behövas för att få en tech-värdering på dagens börser. Nu är det en bit kvar till Amazons P/E-tal, men Walmart har definitivt lämnat andra brick and mortar-handlare bakom sig.

Nu väntar vi på att H&M gör samma uppryckning.


således artikel Walmart växer online

det är alla artiklar Walmart växer online Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Walmart växer online adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/walmart-vaxer-online.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Walmart växer online"

Skicka en kommentar