Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm

Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm
länk : Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm

Läs också


Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm

En rysk ambulans fotograferades på Södermalm igår, vilket lett till en del uppmärksamhet. Det har dock en fullt naturlig förklaring till att artiga röda gubbar sågs bistå ett sjukdomsfall på Södermalm.
Rysk ambulans fotograferad på Södermalm.
Foto: Måns Jonasson. Foto återpublicerat med tillstånd.
En rysk ambulans som bistod ett sjukdomsfall på Södermalm igår kväll väckte så pass stor uppmärksamhet i sociala medier att Aftonbladet publicerade en artikel, utan att kunna ge några svar kring vad som pågick. Inte ens Södermalmspolisen kunde ge något svar.

SOS Alarm konstaterar att de inte känner till något samarbete med den ryska ambulanssjukvården. 

Det finns spekulationer kring att det skulle vara någon form av hemlig ambulans från ambassaden, men fordonet är registrerat med civila skyltar från S:t Petersburg och kraftigt nedsmutsat, dvs har kört långt. Ambulansen är märkt precis som hemma i Ryssland, med texten reanimatsija, återupplivning över fönstret, dvs att den har defibrillator etc ombord. På ryggen på sjukvårdaren står det Неотложка, något som inte kan senareläggas ("akut").

Bloggen kan dock avslöja vad det egentligen handlar om.

Det visar sig enligt uppgifter till bloggen att Örebro sjukhus i flera veckor bråkat med ett ryskt försäkringsbolag om hemtransport av ett ryskt sjukdomsfall, som slutligen hämtades igår av ovanstående ambulans. 

Ambulansen var alltså på väg från Örebro till färjan från Stockholm till S:t Petersburg, när man av okänd anledning hamnade på Södermalm. Är man inte van vid att köra bil i Stockholm har man ännu inte lärt sig att minsta misstag, så hamnar man alltid på Södermalm, Slussen eller Tegelbacken, oftast via Pampaslänken. Väl på Söder råkade man passera ett akut sjukdomsfall.

Som artiga röda gubbar ingrep man uppenbarligen. Eller så rymde patienten, som inte ville hem till Ryssland, vid ett tillfälligt navigeringsstopp...

Färjan går från Stockholm på tisdagskvällar. Ambulansen kan dock missat avgången på grund av ingripandet och därför finnas kvar i Stockholm.

Det föreligger alltså inget större fuffens än en möjlig felnavigering i Stockholms rusningstrafik. Att folk reagerar beror förstås på det förändrade säkerhetsläget och är egentligen bara ett hälsotecken.


således artikel Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm

det är alla artiklar Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/artiga-roda-gubbar-sanningen-om-ryska.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Artiga röda gubbar - sanningen om ryska ambulansen på Södermalm"

Skicka en kommentar