Australien - här för att stanna

Australien - här för att stanna - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Australien - här för att stanna, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Australien - här för att stanna
länk : Australien - här för att stanna

Läs också


Australien - här för att stanna

EBU diskuterar Kan få en permanent plats i Eurovision Song Contest.

Det som skulle ha varit en engångsföreteelse för att fira ESC:s 60 år tog en helt annan vändning. Australien är med i tävlingen för fjärde gången och de ser ut att bli kvar även framöver.

Hittills har Australiens medverkan byggt på en inbjudan från det arrangerande landets tv-bolag. En sådan har de fått 2015, 2016, 2017 och nu 2018. EBU diskuterar dock att ändra förfarandet och betrakta Australiens tv-bolag SBS som vilket europeiskt tv-bolag som helst. I så fall slipper de att vänta på en formell inbjudan och kan precis som alla andra tv-stationer anmäla sitt intresse.

EBU:s ESC-chef Jon Ola Sand säger till sajten Escdaily.com:

"Australiens vara eller inte är alltjämt ett diskussionsämne. De har visat sig leverera bra artister, resultat och engagemang. Deras framtid i tävlingen ska tas upp på kommande EBU-möten, kanske redan i januari. Vi måste besluta om vi ska ha kvar nuvarande modell där de bjuds in eller om de ska behandlas som alla andra och erbjudas en permanent plats." 

Dami Im, tvåa i ESC 2016
ESCsverige tolkar inte uttalandet som att Australien ska garanteras en plats i finalen likt "de fem stora" och värdlandet. Här handlar det mer om att de får kvala i en semifinal precis som övriga.

Första gången de var med i Wien 2015 var de i final direkt men därefter har deras bidrag varit igenom semifinaler. Och vidare har de alltid gått.

2015  direkt i final 5:e plats
2016  1:a i andra semifinalen - i finalen 2:a plats
2017  6:a i första semifinalen - i finalen 9:e plats


således artikel Australien - här för att stanna

det är alla artiklar Australien - här för att stanna Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Australien - här för att stanna adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/australien-har-for-att-stanna.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Australien - här för att stanna"

Skicka en kommentar