Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta

Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta
länk : Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta

Läs också


Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta

Och så drar också Jabar Amin... Intressant nog efter att först fått flest röster i provvalet i Västerbotten. Så på så sätt kan man säga att det var en vacker sorti. Inte utkastad av flertalet, utan vald av flertalet. Gott så.

Var det väntat? Ja, på ett sätt måste man nog säga det. De andra tre i "de fyras gäng" har också tackat för sig inför nästa val.Tänk själv: hur fruktansvärt det skulle vara att ensam stå upp, på samma sätt som de fyra gjort, efter nästa val om partiet skulle komma in.

Att vara ensam mot en hel grupp av lojalister (sådana som lojalt följer partiledningen) är ju en ren mardröm. Med utfrysning, om dagens ledning blir kvar. Dessutom politiskt hopplöst.

Jabar har varit en av de fyra som trotsat partiledningen i några för regeringen viktiga frågor - de har valt partilinjen istället för partiledningslinjen. Vilket hedrar dem. Och vilket partiledningen borde accepterat, inte minst eftersom deras agerande inte hotat att fäll regeringen i någon av frågorna. Ledningen krävde total lydnad. Undrar om någon i denna ledning har en aning om MP:s rötter - och inte minst om Per Gahrtons doktorsavhandling som bland annat handlar om det absurda med partipiska och partiledningars mobbing.

Vad som härefter händer med MP i Västerbotten (och Luleå) blir intressant att se. Partistyrelsen har tagit över efter många, många års problem, inte minst skapade genom att man där valt ett röstningsförfarande som gjort för att  en falang skall kunna köra över resten av partiet.. Ett förskräckligt system som innebär att den som egentligen får röster som borde ge plats två på listan istället kan hamna långt mer. Så blev också fallet i MP Västerbotten. En nåd att stilla bedja om: att det blir frid också där - och mer fullödig demokrati.




således artikel Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta

det är alla artiklar Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/jabar-amin-drar-efter-att-blivit-vald.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Jabar Amin drar... efter att blivit vald till listetta"

Skicka en kommentar