Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson

Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson
länk : Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson

Läs också


Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson

"Iiiiiis Boris!" - Life of Boris
Dags för lite härligt fredagsmys igen. Och influerade av en av Kremls främsta avlönade inflytelseagenter i Sverige, Magasinet Filteres Mattias Göransson, följer här nu lite modetips. Även du kan likt Göransson klä dig likt ryska gopniki.
Den ryska Kremldiktaturens utrikesdepartement har nu officiellt hyllat den avlönade (=han tjänar pengar på att gå Kremls ärenden via lön från Filter och nu även bokförsäljning) inflytelseagenten Mattias Göransson, mest känd för sin pro-Kremldiktaturagenda men också som chefredaktören för magasinet Filter.

Kremldiktaturens påverkansoperationer mot Sverige har ändrat karaktär det senaste året. De så kallade Internettrollen har bytts ut mot ett fokus på avlönade inflytelseagenter (=får betalt av någon för att sprida Kremls linje) som Maj Wechselmann (får svensk statlig konstnärspeng för att sprida konspirationsteorier), Sven Hirdman (sitter i ryska UD:s universitets styrelse) och Mattias Göransson (tjänar pengar på böcker och artiklar). Göransson har skrivit en halmgubbebok med konspirationsteorier och motbevisade sk alternativa fakta (motbevisen tas inte upp) där han menar att svenskarna lider av russofobi.

Det ser ut att vara en pågående offensiv från Kreml då inflytelseagenterna kör samordnat upprepande av sina budskap. Senast tilläts återigen Hirdman lägga ut Kremls linje i Dagens Industri.

Russofobi är en halmgubbeargumentation i sig, som endast rysstroll och inflytelseagenter använder för att angripa de som är kritiska mot diktaturen i Kreml och deras brott mot mänskliga rättigheter och internationell rätt, rent av rysk lag. Fobi betyder en obefogad rädsla av en sådan art att man inte kan leva sitt liv som vanligt. Kort sagt sjukliga vanföreställningar. Den ende som här har vanföreställningar, om än inte sjukliga, då han uppenbarligen kan försörja sig på dem och leva ett någorlunda vanligt liv, är Mattias Göransson.

Att påtala fakta kring Rysslands invasion av Ukraina och Krim, den illegala annekteringen av Krim, Kremls massiva bombande av civila i Syrien och mördande av civila i Ukraina, deras massiva rustningar där 27% av statsbudgeten går till militären är inte russofobi. Det är vare sig sjukligt eller vanföreställningar och inget som gör att en svensk inte kan leva sitt liv som vanligt.

I ett spektakulärt drag har nu själva ryska utrikesdepartementet hyllat Göransson via sitt officiella verifierade Twitterkonto.
Här är det värt att notera att Göransson inte bara sprider Kremls lögner, utan också klär sig som en äkta rysk gopnik. Alltså i Adidas.

Även du kan förbereda dig för våra nya ryska härskare, inte bara genom att proaktivt likt Göransson se till att din tidskrift inte förbjuds. Ryssland är trots allt rankad på plats 148 i pressfrihetsindex, medan Sverige är på plats 2, så man behöver ju förbereda sig i god tid.

I den inledande filmen berättar alltid utmärkte kulturutbildaren Life of Boris om varför Adidas är så stort i Ryssland och hur man ska klä sig. Man ska inte heller glömma att Adidaspimpa bilen, vilket Boris delar med sig av nedan.
Så koka ihop din kompot och sätt dig ner och lär dig hur även du kan bli som Mattias Göransson.

Så ha ett riktigt trevligt fredagsmys, trygga i att en svensk journalist nu officiellt hyllats av diktaturen i Kreml. Vilken Life of Boris är din personliga favorit? Kanske hur man lär sig ryska för CS:GO, vilket är lagom fredagsmysigt?


således artikel Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson

det är alla artiklar Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/fredagsmys-sa-klar-du-dig-som-mattias.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Fredagsmys: Så klär du dig som Mattias Göransson"

Skicka en kommentar