titel : Kanelkryddade sötpotatispannkakor
länk : Kanelkryddade sötpotatispannkakor
Kanelkryddade sötpotatispannkakor
100 g sötpotatispuré
(puré: skala potatis, skär i bitar, ugnsbaka mjuka i 175 grader och mixa slätt)
(puré: skala potatis, skär i bitar, ugnsbaka mjuka i 175 grader och mixa slätt)
3 ägg
ca 2 dl mandelmjölk
ca 1 msk psylliumfröskal
1 tsk bakpulver (kan uteslutas)
1 tsk kanel
2 krm salt
kokosolja att steka i
Mixa samtliga ingredienser, stek små pannkakor (ca ½ dl smet/pannkaka) i kokosolja. Tärnat äpple och lingon till (kokade ihop tinade lingon och rörde sen ner en klick honung).
Moderera mängd mandelmjölk och psylliumfröskal för bra smet med pannkakor som håller ihop. Hur mycket av vardera som behövs beror lite på hur lös sötpotatispurén är. Hade denna gång en fast puré där sötpotatisen fått ångat av ordentligt, så tog då nästan 2 dl mandelmjölk och drygt 1 msk psylliumfröskal. Mixa smeten med stavmixer och låt stå svälla ca 5 minuter, man kan sen lätt avgöra om det funkar eller om något behöver justeras en aning.
således artikel Kanelkryddade sötpotatispannkakor
det är alla artiklar Kanelkryddade sötpotatispannkakor Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Kanelkryddade sötpotatispannkakor adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/kanelkryddade-sotpotatispannkakor.html
0 Response to "Kanelkryddade sötpotatispannkakor"
Skicka en kommentar