Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson

Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson
länk : Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson

Läs också


Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson

Mäklarbyrån Erik Olsson håller sig med en egen bostadsindikator i stil med SEB:s dito. Nyhetsbyrån Direkt rapporterar nu att indexet har kraschat och gått från +44 i augusti till -37 i november.
Bostadspriserna drivs av psykologi och går i den riktning som folket förväntar sig. För en månad sedan rapporterade SEB om ett kraftigt ras i bankens boprisindikator. 43% trodde på stigande bostadspriser och 32% på fallande, för ett index på 43-32=11.

Mäklarfirman Erik Olsson håller sig med ett motsvarande index, även om man inte producerar det per månad. I augusti var Erik Olssons index +44, med 54% som trodde på stigande bostadspriser och 10% på fallande priser.

Erik Olssons index har nu kraschat. Endast 15% tror på stigande bostadspriser, medan 52% tror på fallande. Indexet landar på minus 37. 

Dessa index har i princip ingen prognosförmåga bortom nästa månad, men signalerar tydligt vart bostadsmarknaden är på väg.

Allt talar för att officiell statistik för november kommer visa på kraftigt fallande bostadspriser, men det visste redan vi som följer Penates eller Husmaskens bostadspriser från Booli.


således artikel Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson

det är alla artiklar Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/krasch-i-boprisforvantningarna-enligt.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Krasch i boprisförväntningarna enligt Erik Olsson"

Skicka en kommentar