Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli

Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli
länk : Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli

Läs också


Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli

Saffranskryddad laxsoppa

ca 300 g laxfilé (tärna)
1 l. fiskbuljong
1 kuvert saffran (mal i mortel med lite salt)
1 dl grädde
150 g philadelphiaost
½ strimlad purjo
2 små skivade morötter
2 msk finhackad dill
1 msk tomatpuré
salt och peppar efter smak
ev. arrowrot att reda med

Sjud sakta alla ingredienser utom laxen tills grönsakerna nästan är färdiga. Lägg i tärnad lax och red ev. av med arrowrot utrört i lite vatten, smaka av med salt och peppar. Ställ på träskärbräde med lock på kastrullen och låt fisken tillagas så tills klar. Servera med skalade räkor och chiliaioli att toppa med.




således artikel Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli

det är alla artiklar Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/saffranskryddad-laxsoppa-med-rakor-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Saffranskryddad laxsoppa med räkor och chiliaioli"

Skicka en kommentar