Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12

Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12 - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12
länk : Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12

Läs också


Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12

En kort påminnelse om att jag signerar böcker i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndagen den 17:e december. Tider och platser är först 12:00 - 13:00 i Akademibokhandeln Nordstan precis vid Brunnsparken, och sedan 14:00 - 15:00 på Akademibokhandeln i Kungsmässan i Kungsbacka. Passa på att få dina signerade julklappar. Vi ses där!
Boksignering.
Detta är min sista signering i julhandeln.

I januari dyker jag dock upp i Umeå den 23:e januari och signerar böcker hos Akademibokhandeln MVG klockan 17:00 - 18:00. 

För övriga framträdanden se i vanlig ordning min kalender. Det blir bland annat öppna föreläsningar i  Skövde, Karlshamn, Åmål, Stenungsund och Ronneby, plus slutna framträdanden för företag eller organisationer.


således artikel Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12

det är alla artiklar Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12 Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12 adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/paminnelse-boksignering-i-goteborg-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Påminnelse: Boksignering i Göteborg och Kungsbacka i morgon söndag 17/12"

Skicka en kommentar