Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster

Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster
länk : Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster

Läs också


Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster

Dags för lite härligt fredagsmys, och kan det bli härligare än att det nu 2018 är dags för hipstertrenden att upphöra i enlighet med att livsstils- och modetrender bara överlever i tio år. Istället finns nu allt fler tecken från självaste trendkänsligaste Södermalm att hipster ska ersättas med prepster - den moderiktige vardagsprepperng, redo för allt. Gärna moderiktigt och dyrt.
Preppad än? Cykellagningskit, multitool och ... eldstål för när det är dags att bränna bort skägget.

Mode- och livsstilstrender håller på i ungefär tio år på sin höjd. Hipsterstrenden uppstod i spåren av finanskrisen 2008 när trendriktiga amerikaner började köpa begagnade kläder ("vintage") och inte längre hade råd att raka sig eller fixa håret.  När de sedan kom på grön kvist igen så fortsatte de klä sig som lodisar, men köpte istället nytillverkade kläder i samma uteliggarstil.

Och nu är det 2018 och alltså dags för hipstertrenden att dö ut.

Istället är det dags för den domedagsfokuserade prepstern.
Sykit, multitool, ficklampa.
Som en av många bevis på denna nyfunna trend kring personlig beredskap och samhällelig prepping räcker det att gå in i en hipsterbutik på självasta Katarina Bangata och bli översvämmad av användbara EDC-grejer.
Mer multiverktyg. Och förstås en rakhyvel till sist. Ett sista spår av den döende hipstern, som nu är redo att återuppstå som prepster.
Naturligtvis kommer ingen prepper vilja köpa denna prepster-EDC. Dels för att preppern redan har grejerna, dels för att de inte är tacti-coola, och dels för att de är hopplöst överprissatta.

Vi kommer alltså få se hutlöst dyra prepster-kläderframöver. Fickbyxor ("cargopants"), men inte tacticoola funktionsplagg, utan kanske tillverkade i ekologisk biodynamisk odlad bomull kombinerat med polyester (brandfarligt - inget en prepster väljer) gjort av  bakterienedbrytna återvunna PET-flaskor.

Redan har IKEA börjat med hydroponiska odlingsanläggningar för Södermalmslägenhetens fönster, så prepstern kommer inte bara vara beredd på katastrofen, utan ska också överleva på tomater odlade i fönstret.

Så trevligt fredagsmys på er i alla fall. Var beredd på hipsterns undergång!


således artikel Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster

det är alla artiklar Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/fredagsmys-efter-hipster-kommer-nu.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Fredagsmys: Efter hipster kommer nu prepster"

Skicka en kommentar