Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili

Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili
länk : Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili

Läs också


Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili

Kyckling i jordnötssås
ca 3-4 port.

3 kycklinglårfiléer i bitar
kokosolja att steka i
250 ml kokosmjölk
1 finhackad röd chilipeppar
ca 4 msk jordnötssmör
saft av pressad lime, salt och peppar efter smak
1 näve cashewnötter

Stek kycklingbitar i olja, salta och peppra. Tillsätt kokosmjölk och chili. Rör i jordnötssmör och småkoka samman. Smaka av med lime och ev. mer salt och peppar. Blanda ner nötterna. Förslag till: Kokt blomkålsris och färsk spenat eller ruccola.




således artikel Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili

det är alla artiklar Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/kyckling-i-kramig-jordnotssas-med-lime.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Kyckling i krämig jordnötssås med lime och chili"

Skicka en kommentar