Visning pågår - visningsanekdot Södermalm

Visning pågår - visningsanekdot Södermalm - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Visning pågår - visningsanekdot Södermalm, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Visning pågår - visningsanekdot Södermalm
länk : Visning pågår - visningsanekdot Södermalm

Läs också


Visning pågår - visningsanekdot Södermalm

Befann mig på Södermalm igen i helgen och upplevde en liten visningsanekdot. Man kan väl säga som så att det inte var någon kö till visningen av en lägenhet som låg ute till salu i åttamiljonersklassen.
Visning pågår!
Booli värderar lägenheten till 6% högre än begärt pris. Det finns ett bud på 50 000:- SEK över begärt pris - fortfarande under Boolis värdering - men tydligen är vare sig mäklare eller säljare nöjda eller vill avsluta affären än. Eller så har man inte hunnit.

Begärt pris ligger på ca 81 000:- SEK per m2. Husmask rapporterar just nu 71 915:- SEK i medelpris på Södermalm på veckobasis, baserat på fyra affärer. På månadsbasis är medelpriset enligt Husmask 81 908:- SEK baserat på 89 affärer.

Någon anstormning och kö till söndagens visning kan man minst sagt inte påstå att det var och den visades igen på måndagen via öppen visning. Samtidigt kan man inte beskylla mäklaren för att ha lagt ut lägenheten till ett orealistiskt pris, utan 81 000:- SEK per m2 är helt i linje med aktuella priser.

Nu återstår att se om det är ett äkta bud. Hade jag varit säljaren så hade jag allt annat lika tagit ett sådant bud idag. Å andra sidan kanske säljaren köpte till högre prisnivå och då kan det bli surt.


således artikel Visning pågår - visningsanekdot Södermalm

det är alla artiklar Visning pågår - visningsanekdot Södermalm Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Visning pågår - visningsanekdot Södermalm adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/visning-pagar-visningsanekdot-sodermalm.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Visning pågår - visningsanekdot Södermalm"

Skicka en kommentar