Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego"

Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego" - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego", Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego"
länk : Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego"

Läs också


Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego"

Som kom till slut bekräftelsen på att Helena Paparizou var påtänkt för Cyperns ESC-låt Fuego. Hennes egen inspelning av bidraget gjordes till viss del tillgängligt på måndagskvällen.



Det är en demoinspelning av låten som har läckt, uppger sajten → Eurovoix.com. Efter att Helena Paparizou tackat nej föll valet istället på Eleni Foureira som tävlar med Fuego  i ESC:s första semifinal.

Låtskrivaren Alex Papakonstanyinou, som precis som Helena är uppvuxen i Sverige med grekiska föräldrar, ska tillsammans med det cypriotiska tv-bolaget CyBC haft Helena som förstahandsval. Så blev det nu inte. Varför hon till slut avböjde är inte känt.

Kunde blivit hennes tredje ESC
Efter tredjeplatsen i Eurovision i Köpenhamn 2001 med Die For You  ställde Helena Paparizou upp som soloartist i Kiev 2005. Där vann hon som bekant med My Number One  och säkrade Greklands första och hittills enda ESC-vinst.

Hade hon ställt upp i år för Cyperns räkning hade det kunnat bli hennes tredje ESC.

Melodifestivalen har Helena haft koppling till i omgångar. Hon var mellanakt i finalen 2012 och två år senare tävlade hon med låten Survivor. Det blev en 4:e plats.




således artikel Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego"

det är alla artiklar Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego" Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego" adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/helena-paparizou-sa-nej-till-cyperns.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Helena Paparizou sa nej till Cyperns "Fuego""

Skicka en kommentar