SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter

SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter
länk : SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter

Läs också


SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter

SBAB har gjort en sammanställning av försäljningen av nyproducerade bostadsrätter, och konstaterar att dessa har fallit med 64% mot för ett år sedan. Stockholm och lyxbostadsutvecklarna har drabbats hårdast.
Nyproducerade lägenheter vid Skanstull på Hammarbysidan.

SBAB:s genomgång av försäljningen hos ett antal större bostadsutvecklare, många i premiumsegmentet, visar på en nedgång i försäljningen med 64% under första kvartalet 2018, jämfört med samma kvartal 2017. 2017 sålde bolaget 1 316 lägenheter och i år endast 417.

Störst är nedgången för Tobin Properties med -98%, följt av Oscar Properties med -88%, Veidekke med -75%, Bonava -73%, JM Stockholm -67% och JM Sverige -24%.

Det är uppenbart att Stockholm och där i synnerhet lyxbostadsutvecklarna drabbats hårdast, även om landet som helhet också ser en nedgång i försäljningen av nya lägenheter nu när det inte längre anses vara en given spekulationsvinst att teckna sig för grisen i säcken.


således artikel SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter

det är alla artiklar SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/06/sbab-64-lagre-forsaljning-av-nya.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "SBAB: 64% lägre försäljning av nya bostadsrätter"

Skicka en kommentar