Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen

Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen
länk : Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen

Läs också


Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen

Junibörsen avslutade en negativ månad positivt, men nu på morgonen är börshandeln ner igen.
Dagschart OMXS30. Ej inklusive dagens handel.
Junibörsen var alltså nedåt, men slutade månaden med en liten upprekyl.

Inledningsvis pekar dock juli nedåt med en i skrivande stund -1.58%.

Oron kring handelskriget med USA dominerar förstås. Man ska också ha i åtanke att Sverige både har en svag krona och en fallande börs. För utländska investerare har Sverige varit en riktigt usel placering under våren, vilket kanske inte ökar viljan att stoppa in mer pengar i svenska företag. Det är ju inte heller så att svenska obligationer som alternativ lockar med någon ränta som är i närheten av att kompensera för kronfallet. Så varför stoppa in pengar i Sverige, särskilt som det är ett mycket osäkert valår?


således artikel Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen

det är alla artiklar Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/juniborsen-avslutade-positivt-men-nu-ar.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Junibörsen avslutade positivt - men nu är det ner igen"

Skicka en kommentar