Almedalsveckan: Lite makthavarfoton

Almedalsveckan: Lite makthavarfoton - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Almedalsveckan: Lite makthavarfoton, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Almedalsveckan: Lite makthavarfoton
länk : Almedalsveckan: Lite makthavarfoton

Läs också


Almedalsveckan: Lite makthavarfoton

I väntan på något lite mer välformulerat följer nedan lite makthavarfoton  från årets Almedalsvecka. Fångat Fridolin, Bah Kuhnke, Teodoresu och förstås årets obligatoriska ÖB-foton. Ett trick för att hitta dessa personer enkelt delges nedan.
Överbefälhavare Micael Bydén gör sig alltid bra på bild.
En för mig viktig funktion med Almedalsveckan är att bygga upp bildbanken på diverse makthavare för framtida artiklar. Jag har sedan rätt många år arbetat målmedvetet med att ha just egna bilder för att kunna illustrera blogginlägg, och undviker helst pressfoton.
Alice Teodorescu, redaktör ledarsidan Göteborgs-Posten. 
Utbildningsminister Gustav "100 dagar" Fridolin (mp). Med tanke på att han likt mig inte åldras behövs det egentligen inte några mer bilder än denna, någonsin.
Kulturminister Alice Bah Kuhnke (mp) vill inte förbjuda våldsbejakande organisationer, iaf vill hon uttryckligen inte förbjuda NMR meddelas på ett seminarium.
Det enklaste sättet att hitta makthavarna i folkvimlet är inte att spana efter dem. De kan se rätt alldagliga ut och vara när omöjliga att hitta, undantaget ÖB, som har ett lite mer avvikande utseende.

Istället ska man gå omkring och söka av folksamlingarna efter personskydd. Dessa sticker iaf med min blick ut som fyrar en mörk höstkväll till sjöss, och när man ser personskydd är inte en makthavare långt borta.

Nytt coolt på personskyddsfronten i år är för övrigt så kallade slingbags från Timbuk2. Inget möpigt alltså. På utsidan.


således artikel Almedalsveckan: Lite makthavarfoton

det är alla artiklar Almedalsveckan: Lite makthavarfoton Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Almedalsveckan: Lite makthavarfoton adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/almedalsveckan-lite-makthavarfoton.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Almedalsveckan: Lite makthavarfoton"

Skicka en kommentar