Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM

Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM
länk : Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM

Läs också


Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM

Det börjar dra ihop sig och bli olidligt spännande. Strax dags för medaljerna att fördelas i VM i fotboll och Sverige är ännu kvar i turneringen.

Lördagen är en heldag med bara ESC-länder involverade. Innan vi fördjupar oss i det kanske ni behöver komma i stämning? Visst minns ni de ryska tanterna som kom tvåa efter Loreen i ESC 2012. De har gjort en egen fotbollslåt.


Buranovskije Babushki nu aktuella med Football 2018 Olé Olá. I Eurovision 2012 kom de på 2:a plats med Party For Everybody.

Inför lördagens kvartsfinal i fotbolls-VM har vi redan konstaterat att Sverige förlorar i mötet med England - i Eurovision Song Contest vill säga. Därför är det mesta givetvis upplagt för revansch i sportens värld.

Läs också → I ESC blir det svensk förlust

Den andra kvartsfinalmatchen ikväll mellan Ryssland och Kroatien har vi dock inte specialstuderat ur ett ESC-perspektiv tidigare. I musiktävlingen har de träffat på varandra 20 gånger sedan 1994. Här blir det en överlägsen rysk seger med 16-4.

Ryssland har alltså haft betydligt större framgångar räknat till placeringar i Eurovision än Kroatien. Inte lika säkert att det får någon motsvarighet i VM i fotboll. Trots Rysslands fördel av kunna att spela på hemmaplan tror de flesta bedömare på det kroatiska laget.
Av från början 16 ESC-länder i världsmästerskapet återstår i nuläget 6. Detta efter att Frankrike på fredagen besegrat Uruguay och Belgien slagit ut Brasilien.

Läs också → 16 ESC-länder är med i fotbolls-VM

ESCsverige tippar att Sverige slår England och att Kroatien gör samma sak med Ryssland. I nästa omgång, semifinalen, skulle då följande fyra vara kvar: Sverige, Frankrike, Kroatien och Belgien. Tre får medalj medan en blir precis utan.

Läs också → Från Mello till fotbolls-VM

Oavsett hur det går för Sverige i matchen mot England kan vi efter det bli sämst 8:a av totalt 32. En fantastisk prestation som faktiskt ger lite ESC-vibbar. Fortsättning följer!



således artikel Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM

det är alla artiklar Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/med-esc-perspektiv-pa-fotbolls-vm.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Med ESC-perspektiv på fotbolls-VM"

Skicka en kommentar