Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato

Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato
länk : Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato

Läs också


Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato

På en fråga från Norges ambassadör till Sverige svarade fd försvarsminister Mikael Odenberg att Sverige kommer gå med i Nato.
Norges Sverigesambassadör Christian Syse.
På ett försvarseminarium om hur Sverige bygger ett trovärdigt militärt försvar ställde Norges ambassadör den uttryckliga frågan till den närvarande panelen om Sverige blir medlemmar i Nato.

Tidigare försvarsminister Mikael Odenberg svarade rakt av "ja, men det tar tid". Ett svenskt medlemskap i Nato är den logiska konsekvensen av den solidaritetsförklaring som riksdagen står bakom.

Kortsiktigt påverkar dock inte ett framtida Natomedlemskap de svenska nödvändiga försvarssatsningarna. Natomedlemskap är som bloggen påtalat inte heller ett sätt att spara pengar, då det snarare befäster kravet på 2% av BNP till försvaret, vilket också är ett Natokrav.

I en intervju hos TV4 upprepar ÖB Micael Bydén om ytterligare minst 10 miljarder kronor till Försvarsmakten om inte verksamheten och ambitionerna måste sänkas. Trots dessa ökade anslag kommer inte alla krigsförband kunna övas till år 2020.


således artikel Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato

det är alla artiklar Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/odenberg-sverige-kommer-ga-med-i-nato.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Odenberg: Sverige kommer gå med i Nato"

Skicka en kommentar