Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%

Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2% - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%
länk : Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%

Läs också


Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%

Riksdagen vilar inte även om man inte klarar av grunduppgiften att tillsätta en ny statsminister. Så länge belönar man sig själva med en lönehöjning på 2.2% till 66 900:- SEK i månaden.
Riksdagen höjer sina löner med 2.2%.
Utan att egentligen gjort något för att förtjäna detta höjer man alltså de egna lönerna, som bästa egenföretagare. Fast med skillnaden att någon annan betalar. Man skyller på löneutvecklingen på arbetsmarknaden.
"I de överväganden som legat till grund för beslutet har nämnden beaktat de löneförändringar under 2018 som ägt rum på arbetsmarknaden."
En gång i tiden låg lönerna i riksdagen på samma nivå som en lärarlön. Men tydligen har löneförändringarna på arbetsmarknaden varit annorlunda än för lärare.

För vänsterpartistiska riksdagsledamöter innebär detta bara att partiet får mer pengar, eftersom man i sann kommunistisk anda tar sina ledamöters lön och ger till partiet istället. Kvar är 28 400:- SEK efter partiskatten.

Det är dock fortfarande en månadslön på 38 655:- SEK (med skattetabell 32) och inte någon go arbetarlön eller ens den svenska medianlönen på ca 30 000:- SEK före skatt. Vänsterpartiets politruker förser sitt krås på skattebetalarnas bekostnad, trots partiskatten. Alla djur är jämlika, men somliga djur är jämlikare än andra.


således artikel Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%

det är alla artiklar Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2% Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2% adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/10/riksdagen-hojer-sina-egna-loner-med-22.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Riksdagen höjer sina egna löner med 2.2%"

Skicka en kommentar