Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september

Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september
länk : Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september

Läs också


Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september

Dags för lite kondenserade topplisteplaceringar för Höstregn, efter att den varit ute en hel kalendermånad, dvs september. Enligt de officiella topplistorna från Förlaggareföreningen och Bokhandlareföreningen var Höstregn den mest sålda e-boken i Sverige i september och kom in på top tio på övriga topplistor. Dessutom blev Höstsol min första Sverigelistplacering på pocket någonsin. Detaljer nedan.
Boksignering på bokmässan 2018.
Den officiella Sverigetopplistan för september (PDF) inkluderar som vanligt inte alla kanaler när det gäller elektronisk distribution via utländska återförsäljare, som t ex Google Books eller iBooks/Apple Books. Där har Höstregn dock legat som #1 i stort sett hela månaden, så det bör inte påverka åt fel håll.

Höstregn placerade sig som följande på Sverigetopplistan:

#1 E-bok, upp från #9 i augusti, där det bara var handel i två dagar
#4 Ljudbok, dock enbart baserat på tiden från släppet den sjuttonde september och framåt
#7 Inbunden skönlitteratur, upp från #12 i augusti där den bara var ute i två dagar.

Höstsol blev min första pocket någonsin på de mycket svåra pockettopplistorna, där den hamnade på plats #6, mycket tack vare att den var månadens pocket hos Akademibokhandeln och även hade fin exponering på Pocketshop. Mina böcker saknas fortfarande på pocket hos ICA, så det är svårt att nå högre antar jag.

Övriga topplisteplaceringar hos individuella återförsäljare spelar mindre roll när Sverigelistan finns.

Glädjande för mina många e-boksköpare - fler än för herrarna Guillou, Gardell och GW med sina nya böcker - så kommer nu e-boksmomsen att sänkas till 6%, så e-böcker kommer bli billigare framöver när de får samma moms som böcker på döda träd.


således artikel Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september

det är alla artiklar Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/10/topplistor-hostregn-1-mest-salda-i.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Topplistor: Höstregn #1 mest sålda i Sverige i september"

Skicka en kommentar