Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda

Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda
länk : Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda

Läs också


Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda

Försvarsmakten har publicerat en årsvideo, där man faktiskt visar upp verksamheten och rätt många snygga scener. 
Det är väldigt stor skillnad på Försvarsmaktens interna produktioner, och den reklam som man betalar för i syfte att sprida via kommersiella kanaler för att främja rekryteringen. Reklamen är ofta mer eller mindre obegriplig, och visar sällan upp verksamheten.

På PR-kontot (till skillnad mot reklam) hittar man istället enheten Combat Cameras egna filmer, vilka istället visar verksamheten, vilket enligt mångas uppfattning är vad som behövs för att locka rätt personer till att söka sig till yrket. Ovanstående film är en sådan, där man låter några av Försvarsmaktens anställda uppge vad som var det bästa med året.

Dessa videos läggs dock bara upp på hemsidan och Youtube, och förlitar sig på spridning via sociala medier, vilket istället oftast bara når de närmast sörjande och redan frälsta.

Likväl är det ett bra sätt att börja nyårsafton med.

Gott slut.


således artikel Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda

det är alla artiklar Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/12/det-basta-med-aret-enligt.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Det bästa med året enligt Försvarsmaktens anställda"

Skicka en kommentar