Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa

Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa
länk : Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa

Läs också


Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa

Det finns nu bevis för att den kinesiska telekomtillverkaren Huawei har låtit sin utrustning användas för spionage finns nu. Det handlar om bakdörrar mot utrustning hos Vodafone, åtminstone i Italien rapporterar den svenska Kina-bloggen InBeijing.
Kinesiska flottans jagare 174 Hefei.
InBeijing bevakar Kina och kan rekommenderas för den som vill följa vad som händer i ett allt mer betydelsefultl land, både inhemskt och internationellt.

Själva källan kring avslöjandet om Huaweis bakdörrar in mot Vodafones kunders telekommunikation och bland annat Internetrouters i hemmen, kommer från Bloomberg.

Vodafone bad Huawei ta bort sina bakdörrar in i hushållskundernas Internetrouters 2011, men trots att Huawei hävdade att man gjort detta kvarstod öppningarna. Detta gav inte bara tillgång till att övervaka trafiken hos Vodafone-kunderna, men också tillgång till de interna hemmanätverken.

Bakdörrarna har även upptäckts hos Huaweis utrustning i andra länder.

Sverige är ett av de länder som ännu inte beslutat om man ska förbjuda Huaweis utrustning i tele- och Internetnäten framöver. Förbud finns redan i Australien, Japan, Taiwan och USA och kommer sannolikt införas även av Kanada och Nya Zealand. Framför allt handlar detta om att Huawei och dess samarbete med den kinesiska diktaturen utgör en allvarlig säkerhetsrisk, som öppnar interna nätverk, och även möjliggör massiv avlyssning av telekomkunder.


således artikel Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa

det är alla artiklar Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa adressen https://allmaninf.blogspot.com/2019/05/bevis-for-att-huawei-spionerat-pa.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Bevis för att Huawei spionerat på Vodafonekunder i Europa"

Skicka en kommentar