Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy"

Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy" - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy", Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy"
länk : Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy"

Läs också


Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy"

Dela glädjen och det roliga. Det tycks bli slogan för årets Junior ESC. Något som var tänkt att avslöjas av polsk tv och EBU på en presskonferens i Tel Aviv i samband med Eurovision dagen före första semifinalen. Men allt har redan avslöjats på Instagram.

Avslöjandet gäller inte enbart slogan "#Share The Joy" utan också loggan, ett slags stjärnbildsaktigt hjärta i lila. Vi har tidigare berättat att juniorversionen av ESC hålls söndagen den 24 november i Polen och närmare bestämt i staden Gliwice. För några veckor sedan hade tio tv-stationer anmält sitt intresse för att delta, men fler än så lär det bli framöver

Läs också:  Wales ger Junior en ny chans  ⇨

Förra årets JESC hade "LightUp" som slogan och hölls i den vitryska huvudstaden Minsk. Där vann Polen tävlingen för första gången tack vare Anyone I Want To Be med 13-åriga Roksana Wegiel.

Sverige var tidigare en trogen deltagare men har nu inte varit med sedan 2014. Det verkar heller inte aktuellt med någon comeback, varken från SVT:s eller TV4:s sida.

Läs också:  Nej, nej och åter nej!  ⇨

I övrigt ligger det valda temat "#Share The Joy" väldigt nära "Share The Moment" som norrmännen hade 2010 när Eurovision Song Contest avgjordes i Oslo.


således artikel Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy"

det är alla artiklar Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy" Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy" adressen https://allmaninf.blogspot.com/2019/05/slogan-for-junior-esc-2019-share-joy.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Slogan för Junior ESC 2019: "Share The Joy""

Skicka en kommentar