Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister

Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister
länk : Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister

Läs också


Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister

Statsminister Stefan Löfven (S) kallade Moderaterna och Kristdemokraterna för kopior av högerextrema Sverigedemokraterna under sitt första maj-tal.
"Där satt den!"
Statsministern kallade alltså det liberalkonservativa partiet Moderaterna och det konservativa partiet KD för högerextrema i sitt första maj-tal, eller åtminstone kopior av Sverigedemokraterna.
"Så jag vill rikta mig, till alla er som engagerat sig i Moderaterna och Kristdemokraterna för värderingar som står i bjärt kontrast mot de som SD ger uttryck för – inte minst när de tror att de är interna eller anonyma.
Stå emot! Svik inte det du tror på! Bidra inte till att ge dem mera makt! Högerextremismen behöver motståndare – inte kopior!"
En del moderater och kristdemokrater har tydligen reagerat på detta. Spontant känns det inte som att statsministern på detta sätt bidrar till "det goda samtalet" genom att klumpa ihop M+KD med SD, men i grunden handlar det förstås om makt.

Hur detta brunsmetande av M+KD rimmar med de initiala orden i talet om "[v]i står inte för större splittring – utan en starkare gemenskap" lämnas som en övning åt Socialdemokraterna.

Vem som har skrivit hans tal framgår ej.

Det är åtminstone bra att statsministern ger beskedet att allt till höger om Liberalerna är högerextremism, så har vi fått en tydlig definition.


således artikel Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister

det är alla artiklar Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister adressen https://allmaninf.blogspot.com/2019/05/stefan-lofven-kallade-mkd-for.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Stefan Löfven kallade M+KD för högerextremister"

Skicka en kommentar