Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt

Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt
länk : Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt

Läs också


Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt

Det så kallade "Miljöpartiet" håller just nu en årsstämma. Det är ett parti som i opinionsundersökning efter opinionsundersökning placerar sig under riksdagsspärren och förhoppningsvis är helt irrelevant framöver. Det vore på sin plats att Löfven sparkar ut dem ur regeringen redan innan valet, då regeringspartierna ändå inte kommer ha en gemensam valplattform.
Copyright (c) 2017 I fablernas land (TwitterFacebook). Återpublicerad med stöd av cc-licens.
Även hos DN/Ipsos fortsätter Miljöpartiet nu ligga under riksdagsspärren på 4%, med avrundade 3% i opinionen. Då Ipsos bara redovisar hela procenttal, kan det alltså lika gärna betyda 2.5%, vilket inte är omöjligt.

Partiet har i regeringsställning visat hur destruktiva de är för svenskt välstånd och välfärd och förhoppningsvis kommer de aldrig mer ta plats i riksdagen när de väl åker ut i valet 2018.

Man håller just nu på med sin årsstämma och uppvisar där i sedvanlig ordning noll sjukdomsinsikt, utan fortsätter på den inslagna världen. Det är enligt partiets företrädare inte partiets politiker och politik som är idiotisk, utan det är väljarna som är dumma i huvudet och inte förstår. Så man ska få dem att förstå genom mer av samma. Detta trots att betrakta väljarna som idioter inte är ett vinnande koncept inom politiken.

Tydligt är dock att det är extremt ovanligt att ett regeringsparti går framåt i ett val. Frågan är bara om de går tillräckligt mycket bakåt för att vi ska slippa dem i politiken och i media framöver.

Vad kan hända i opinionen som faktiskt vänder Miljöpartiets fallande trend? Det enda jag ser är att man sparkas ut ur regeringen av Löfven innan valet - trots allt går de två regeringspartierna inte till val tillsammans. Det kan möjligen stärka Miljöpartiet något, då de får leka opposition några månader.

Det är knappast så att det kommer läggas ett misstroendevotum mot Löfven eller föreslås en annan statsminister relativt nära ett nytt val. När väl vårbudgeten 2018 är lagd kan Löfven med fördel ombilda regeringen utan Miljöpartiet och sedan ta ett antal populistiska regeringsbeslut inom sådant som regeringen själva kan bestämma över, t ex stänga gränser och liknande. Socialdemokraterna kommer därmed stärkas och visa att en röst på S är inte en röst på nötterna i MP.

Riksdagen väljer som bekant statsminister, som bildar regering. Löfven är vald till dito. 

Kanske är det medvetet av Löfven att han håller kvar det massivt impopulära och inkompetenta Miljöpartiet i regeringen - att låta dem visa upp sin begåvningsutmaning och kompetensutmaning är det bästa sättet att utplåna partiet som politisk kraft i Sverige.


således artikel Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt

det är alla artiklar Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/parti-under-riksdagssparren-haller.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Parti under riksdagsspärren håller årsstämma utan sjukdomsinsikt"

Skicka en kommentar