Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters

Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters
länk : Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters

Läs också


Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters

En bostadsrättsinnehavare med uppenbart god litterär smak slumpar nu bort sin anspråkslösa lägenhet på Södermalm. Vederbörande har helt enkelt efter skriverierna på bloggen tröttnat på det obefintliga utelivet och säljer därför sin trea på 81 m2 nära Tantolunden för att istället flytta till någon nöjesmetropol som exempelvis Ljusdal. Lägenheten är perfekt för dig som gillar trainspotting.
Utelivet på Söder.
Lägenheten är alltså på 81 m2 och liggande på fjortonde våningen har man fin utsikt över både fjärrtåg och pendeltåg, när dessa passerar över Årstaviken. Helt perfekt för dig som trainspotter.

Säljaren har god litterär smak kan man konstatera utifrån bilderna.

Vinkeln mot tågen kan bli lite konstig från den höjden, men takterrassen på 64 m2 alldeles utanför vardagsrummet kompenserar genom möjligheterna att rigga upp rätt sorts utrustning för att fotografera tågen.


Vi önskar alla bokläsaren lycka till med försäljningen.

Tillägg: Enligt uppgifter till bloggen så är det även utmärkt planespotting av sydöstra inflygningen mot Bromma. Med en stor altan kan man dessutom både gruppera eldledningsradar och MANPADs på platsen om man stör sig på eventuellt flygbuller.


således artikel Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters

det är alla artiklar Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/ansprakslos-lagenhet-pa-sodermalm-till.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Anspråkslös lägenhet på Södermalm till fyndpris - prefekt för trainspotters"

Skicka en kommentar