Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?

Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen? - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?
länk : Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?

Läs också


Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?

Dags för lite härligt fredagsmys igen. Efter en vända förbi gräddhyllan Kungsbacka kan jag konstatera att det var skolavslutning och studenten. Det nya är att det pågår någon slags tävling i att sitta uppsutten i fönster på bilar. Vilket väcker frågan hur långt fönsterstudenten flyger vid en hastig inbromsning eller krock i 50 km/h?

Studenten är en dag av framtidstro, där ungdomarna ännu inte insett att det är nu helvetet med vuxenlivet börjar. Det gör dem väldigt glada. En del åker på flak och skriker. En del åker bil, om det inte finns en cabroilet i bekantskapskretsen, så kan man hissa ner framrutan, klättra upp, sätta sig i det nedvevade fönstret och bara ha kvar benen inne i bilen, medan man håller balansen med en handen på taket. Den andra viftar man med. Låt oss kalla dessa för fönsterstudenter.

Kungsbackapolisen kunde självfinansierat sig genom att beivra brott mot bilbälteskravet, och antagligen vårdslöshet i trafik, baserat på volymen av fönsterstudenter.

Relaterade är de som sitter på en cabroilets sätesryggar, också utan bälte.

Detta väcker frågan om hur långt den glada studenten flyger vid en krock eller om föraren måste bromsa kraftigt.

Som fredagsmys lämnas detta som en övning åt läsarna. Glöm inte utkastvinkel, rotationshastighet och luftmotstånd i er beräkning.

Ha en fortsatt riktigt mysig fredag. Speciellt alla studenter. Som inte läser den här bloggen.


således artikel Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?

det är alla artiklar Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen? Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen? adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/fredagsmys-hur-langt-flyger-studenten-i.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Fredagsmys: Hur långt flyger studenten i 50 km/h i timmen?"

Skicka en kommentar