Det hettar till runt Persiska Viken

Det hettar till runt Persiska Viken - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Det hettar till runt Persiska Viken, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Det hettar till runt Persiska Viken
länk : Det hettar till runt Persiska Viken

Läs också


Det hettar till runt Persiska Viken

Runt Persiska Viken hettar det till just nu. Flera Gulfstater har brutit med Qatar, efter en förmodad rysk inplantering av falska nyheter. I Iran har terrorister utfört angrepp och nu skyller Iran det hela på Saudi-Arabien. Samtidigt ser det ut som att irakiska Kurdistan ska hålla en folkomröstning och självständighet och bilda en egen nation. Återstår att se om oljepriset förblir stabilt runt 50 USD.

I Mosul och Raqqa är Deash på väg att bli besegrade, men genast hetter det istället till runt Persiska Viken.

Det hela inleddes med att flera gulfstater bröt med Qatar, där USA:s militärbaser i Persiska Viken hittas. Ryska hackers ska ha planterat falska pressmeddelanden hos Qatars statliga nyhetsbyrå, av en sådan art att övriga sydliga Gulfstater, inklusive Saudi-Arabien ska ha brutit alla diplomatiska och handelsmässiga förbindelser med landet, och rent av stängt gränsen.

Idag slog terrorister till i Iran, och nu skyller Iran detta på Saudi-Arabien.

Nationell suveränitet uppstår på genom bland annat att kunna hävda sina nationella gränser med militärmakt. Detta är något som kurderna i Irak i allra högsta grad visat sig kunna när de slagit tillbaka mot Daesh. Det ser nu ut som att Iraks oljerika Kurdistan tänker hålla en folkomröstning om att bryta sig ur Irak och bilda ett eget land.

Någon större effekt på oljepriset syns inte, men kanske drar det ihop sig till ännu en storm runt Persiska Viken...


således artikel Det hettar till runt Persiska Viken

det är alla artiklar Det hettar till runt Persiska Viken Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Det hettar till runt Persiska Viken adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/det-hettar-till-runt-persiska-viken.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Det hettar till runt Persiska Viken"

Skicka en kommentar