Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%

Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100% - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%
länk : Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%

Läs också


Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%

Icke-inflationen slår till igen. Denna gång är det Nordea som slår till och höjer sina kortpriser och priser för betaltjänster i onlinebankerna med 33% till 100% för sina "förmånskunder", "premiumkunder" och "PLUS-kunder". Man får förmoda att det är denna vägen banken ska få in Magdalena Anderssons höjda skatter avgifter  för bankerna. Som alltid är det de vanliga hushållskunderna som blir stående med notan.
Finansminister Magdalena Andersson (s) förväntar sig att det svenska finansiella systemet kommer krascha och ska därför höja sk resolutionsavgifter som bankerna ska betala. De här pengarna heter det ska tas från bankernas vinster i den socialistiska retoriken, men i verkligheten är det förstås hushållen som får betala. De kan nämligen inte skicka vidare sina kostnader till någon kund. Eller tja, välkommen att gå till arbetsgivaren och kräva högre lön på grund av att Nordea höjer sina avgifter.

Nordea smashar nu därför till med en 100%-ig höjning av avgifterna för korten Nordea Debit och Nordea Electron för sk förmåndskunder och premiumkunder.

För PLUS-kunderna blir höjningen istället 33%, plus att PLUS-kunderna plussar på 33% på avgiften för betalningar i onlinebankerna, dvs att man ska kunna betala sina räkningar.

Men i Sverige har vi förstås inte någon inflation. Bara prishöjningar på 100% för betalkort hos Nordea. 

Höjningen med 100% är knappast för att kompensera banken för den aktuella 1.9% i KPI-inflation, utan höjningen är för att kompensera för annat. Tillkommer andra sätt att få in mer pengar på, som blir mer subtilt, som minskade prutrabatter på bostadslån med mera.


således artikel Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%

det är alla artiklar Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100% Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100% adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/icke-inflationen-nordea-hojer.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Icke-inflationen: Nordea höjer "förmånskund"-priserna med 33% till 100%"

Skicka en kommentar