Mello får egen låt

Mello får egen låt - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Mello får egen låt, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Mello får egen låt
länk : Mello får egen låt

Läs också


Mello får egen låt

Temalåt One Together  heter den och ersätter alla tidigare musikjinglar som använts i programmet.

En första version av den nya temalåten gick att höra när alla 28 artister presenterades i slutet av november. Låten kommer att användas i öppningsnummer, mellanakter och under presentationerna av bidragen.

"Melodifestivalen är en stor omfamning. Jag ville ge den en modern temalåt som kan gå igenom hela programmet och markera en nyare kostym. Man har hört de gamla jinglarna."

Orden tillhör Sunil Munshi. Han är regissör för Melodifestivalen 2018 och den som skrivit One Together. Det finns en text till temalåten så det ska gå att sjunga med för den som vill.

Från 14 januari och framåt kommer låten att höras i tv igen. Den finns med i den trailer för nästa års Mello som SVT då börjar visa. Dagen efter släpps hela låten på Spotify, skriver expertbloggen på svt.se


således artikel Mello får egen låt

det är alla artiklar Mello får egen låt Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Mello får egen låt adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/mello-far-egen-lat.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Mello får egen låt"

Skicka en kommentar