BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm

BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm
länk : BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm

Läs också


BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm

Nedanstående är en text från en rysk medborgare bosatt i Stockholmsområdet, och är bevis på valfusk hos ryska ambassaden i Stockholm. Valresultatet som redovisas för väljarna på ambassaden är härmed bevisat felaktiga.

Valet av Putin gick av stapeln igår med färre tecken på den demokratiska processen än någonsin tidigare. Huvudkandidaten har inte presenterat något program eller vallöften inför nästa mandatperiod, han deltog inte i TV-sända debattprogram och deltog knappt i valrörelsen överhuvudtaget. Resultatet blev den bästa någonsin – Putin räknade hem drygt 76% av röster. Hur gjorde han det?
Hemtagen valsedel fotograferad framför SVT Nyheters websida med artikel publicerad idag måndag, dagen efter valet. Notera vallokalsnummer 8336 i stämpeln.
En viktig ingrediens är att inte låta någon egentlig utmanare att ens hamna på en valsedel. Den andra är att se till att använda det som i Ryssland kallas för ”administrativ resurs” för att mer eller mindre tvinga fram röster från anställda inom kommunal, offentlig sektor, militären och liknande. Det tredje är att räkna röster på ett sätt som passar – dvs att medlemmarna i valkommissioner på plats fuskar med valsedlar och rösträkning.

Igår gick jag till vallokalen på den ryska ambassaden i Stockholm, registrerade mig och fick en valsedel som jag tog med mig hem. Det är en variant av protest-deltagande som på ryska rimmas till ungefär ”Ni får fan istället för min röst, jag tar min röstsedel med mig”. Det bör nämnas att det finns få alternativ för den ryss som vill visa sitt missnöje med valet: tidigare fanns det en ruta ”Emot alla kandidater” som kunde spegla den generella missnöjesröstningen, men den är borta sedan länge. Alternativen idag är att inte delta alls, att ogiltiggöra sin valsedel på mer eller mindre kreativt sätt (dessa räknas då som ogiltiga) eller att få ut valsedeln och inte kasta den, som jag gjorde igår. Då räknas röstsedeln som borttappad - röstsedlarna är dokument som ska bokföras noga.

Så här är mitt lilla personliga bevis på valfusket på vallokalen nr 8336 på den ryska ambassaden i Stockholm. Min röstsedel ligger hemma och det har rapporterats ”0” på de borttappade sedlarna hos vallokalen. Röstsedeln är markerad med vallokalens nummer och signerad av två medlemmar av den lokala valkommissionen, som sig bör.
Detalj valsedeln som visas överst på sidan, så man tydligare ser vallokalsnumret i stämpeln.
Noll borttappade valsedlar rapporterade.
Sedan undrar jag också om det verkligen bara var 18 personer som förstörde eller på annat sätt gjorde sina valsedlar ogiltiga (som det står i rad nr 9)? Det totala rapporterade valdeltagandet på plats om 1339 personer känns för låg, det var en ordentlig kö som inte sinade under tiden jag kunde observera den. Men det har jag såklart inga bevis på. (Aftonbladet TV verkade ha filmat det hela så de skulle kunna räkna grovt på hur många som fastnade på bild.)

Resultaten är saxade från den officiella websidan för den Centrala Valkommissionen i Ryssland där alla vallokaler i utlandet rapporterar sina resultat:

Och här för den specifika vallokalen.

En post om detta finns på ambassadens Facebook:

Skärmdump från ambassadens FB-sida, där vallokalsnumret 8336 står.

Att ambassaden i Stockholm hade vallokalen nummer 8336 stod på deras hemsida, men de plockade bort det just för någon halvtimme sedan, här är cachen:

Från Googles cache. Även är anges vallokalsnummer 8336 för ambassaden i Stockholm.
Bloggens kommentar: I det aktuella fallet har bevisligen valsiffrorna för ambassaden i Stockholm förfalskats och detta är ett bevis på valfusk. Då borde ändå Kreml vara måna om att åtminstone fejka korrekt val i sina ambassader utomlands. Man kan väl snällt säga så här - Putinregimen har inte 69% stöd bland exilryssar. Tvärt om finns det en omfattande kampanj att ta med sig sina valsedlar hem och att skriva en dikt på valkortet. 69% ligger nära det beställda valresultatet om 70% Putinröster och är antagligen en leverans inom önskad toleransintervall och har inget med vad som faktiskt lades i den genomskinliga valurnan att göra.

Se även tidigare blogginlägg om  skenvalet på ryska ambassaden i Stockholm år 2016. Bland annat kan man rösta flera gånger, både i samma och olika vallokaler. 

Foton har rensats på metadata för att inte avslöja uppgiftslämnarens bostadsadress.


således artikel BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm

det är alla artiklar BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/breaking-bevisat-valfusk-pa-ryska.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "BREAKING: Bevisat valfusk på ryska ambassaden i Stockholm"

Skicka en kommentar