Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?

Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent? - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?
länk : Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?

Läs också


Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?

Denna artikel är satir, så man får skriva vad som helst så länge någon skrattar och i sann Public Service-anda skrattar jag åt mina egna skämt, alltså satir: Hö-hö.

Är SVT:s satirproducent Michael Lindgren en rysk illegalist eller rysk inflytelseagent? Mycket talar för detta, då hans uppdrag uppenbarligen är att minska förtroendet för Public Service inför ett ryskt angrepp på Sverige. Nedan följer en lång rad mycket besvärande omständigheter för Michael Lindgren. Varför försvann han ur rampljuset för att sedan åter dyka upp i media lagom till Georgienkriget? Varför har han bosatt sig mitt emellan tre av Sveriges viktigaste militära skyddsobjekt? Varför uppträder han som en gopniki-hardbassstjärna i filmen nedan och utropar pro-ryska strofer som "One more time for the Motherland"?
Man kan på goda grunder misstänka SVT:s Michael Lindgren för att vara en rysk illegalist eller inflytelseagent. Uppdraget är än så länge att så splittring inom Sverige och framför allt minska förtroendet för SVT. 

Men vad kan han ha för ytterligare uppdrag i ett skymningsläge med tydlig gråzonsproblematik?

Lindgren slog igenom i teveserien Ebba och Didrik 1990, där han visade upp tydliga skådespelartalanger. Frågan är om det var här, i samband med murens fall, som den ryska statsmakten upptäckte hans talanger, för sedan var han försvunner ur rampljuset i sjutton år. Var befann han sig under tiden?

Först 2007 dök han upp igen, strax innan Ryssland invaderade Georgien 2008 och Putin hade cementerat sin makt. Det kanske ser ut som en slump, men är en del av en oroväckande väv av indicier.

Var befann sig Lindgren mellan 1990 och 2007? Kan det varit så att han fick sin utbildning och träning i Ryssland under tiden och först återvände till Sverige som sk illegalist 2007 för att kratta manegen inför Putins nya aggressiva militära strategi för det nära utlandet?

2009 framförde han under täckmanteln gopniki-hardbassartisten DJ Trexx det pro-ryska numret Tingeling i svensk television. Ni ser inslaget infogat från YouTube ovan.

Bland annat hyllar man den ryska federationen med strofer som "Den okrossbara unionen av fria republiker har för evigt svetsat samma det stora Ryssland!" (min översättning av "Союз нерушимый республик свободных сплотила навеки великая Русь!"). Man skålar också till diktatorerna Lenins och Stalins ära, förutom ett uppenbart proryskt, rysspatriotiskt och nationalistiskt scenframträdande. Var lojaliteten hos Lindgren ligger understryks med texten "One more time for the Motherland!".

Redan 2009 verkar alltså SVT varit infiltrerat av rysk propaganda och påverkansoperationer i den så uppskattade "Mello", Sveriges kanske mest sedda teveprogram.

Fast Michael Lindgrens misstänkta verksamhet slutar inte där.
Försvarsminister Peter Hultqvist.
Idag har han bosatt sig på det sk Gärdet, där han på något sätt erhållit en hyresrätt. Hur har han fått denna med de bostadsköer som gäller i Stockholm. Man kan bara ana Gjörwellsgatans inblandning i detta.

Bostaden är placerad ganska exakt mitt emellan tre av Sveriges viktigaste militära skyddsobjekt - Högkvarteret på Lidingövägen, de militära kontorslokalerna på Tre Vapen, samt vissa andra funktioner som hittas på Tegeluddsvägen. Dessutom ligger bostaden bara några stenkast från försvarsminister Hultqvists bostad och i ett område där det kryllar av svenska officersbostäder. Det finns även andra skyddsobjekt i närheten, t ex Kaknästornet, som är avgörande för distributionen av media i händelse av nationell kris eller krig.
Skyddsobjektet Kaknästornet. Ej fotoförbud.
Detta väcker frågan vad för roll Lindgren är tänkt att fylla i ett skymningsläge? Varför bor han med så enkel tillgång till Sveriges högsta försvarsledning, många av högkvarterets officerare och själva försvarsministern?

Utspelen från Lindgren om att den svenska kommunala skolan är usel och inte klarar av att leverera bra undervisning går helt klart sk bruna krafters ärenden i att sprida bilden av den sk systemkollapsen och sår splittring inom landet just samtidigt som den Ryska Federationen övar robotanfall mot Sverige i södra Östersjön.

Varför vill Lindgren genom den sk "satiren" i SVT-programmet Svenska Nyheter1. på detta vis få bort uppmärksamheten från de ryska krigsförberedelserna i södra Östersjön?

Men framför allt så innebär Lindgrens satir i SVT att förtroendet för SVT fortsätter minska. Och det kan bara vara Kreml, Putin och SVR som ligger bakom det. Förtroendebarometern är tydlig. Sedan Lindgren återigen dök upp på SVT har förtroendet rasat.

Detta inlägg är satir. Hö-hö.

1. Titeln Svenska Nyheter gör att man direkt tänker på de Putinvänliga sk svärjevännerna och att Lindgren är lierad med dessa. Sprider en bild av systemkollapsen har man åtminstone gemensamt och hyllar Ryssland gör de bägge vilket vi ser i den inledande filmsekvensen.


således artikel Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?

det är alla artiklar Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent? Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent? adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/ar-svts-michael-lindgren-illegalist.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?"

Skicka en kommentar