EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud

EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud
länk : EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud

Läs också


EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud

EU-parlamentet röstade ner det framlagda förslaget om förbud för länkar, citaträtt, parodi och satir på Internet. Det betyder att man nu arbetar fram ett antingen hårdare eller mjukare, eller textmässigt omformulerat förslag som ska röstas om igen i september. 
Snart dags göra om EU-flaggan när Storbritannien lämnar?
EU-parlamentet sade alltså nej till att skicka vidare EU:s  nya upphovsrättslag - som i praktiken skulle förbjuda länkar, citat och parodier eller satirer som t ex memes på Internet - till hemliga förhandlingar bakom slutna dörrar utan demokratisk insyn, sk triloger.

Det betyder att förslaget nu kommer arbetas om och röstas om för hemliga förhandlingar igen i september. Trots allt är det ett förslag från EU-kommissionen, och då kan ju inte parlamentet bara säga nej.

Så jag kommer fortsätta att inte länka eller citera gammelmedia eftersom dagens beslut inte är ett stopp för lagen, bara en fördröjning. Det nya förslaget man ska rösta om i september kan både bli bättre eller ännu sämre. Enklaste sättet att skydda grova intrång upphovsrätten som att citera en artikel med 3-4 meningar är förslagsvis att helt förbjuda Internet, så vi får väl se var EU-parlamentet landar.


således artikel EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud

det är alla artiklar EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/eu-parlamentet-pausade-lankforbud-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "EU-parlamentet pausade länkförbud och memeförbud"

Skicka en kommentar