Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig

Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig
länk : Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig

Läs också


Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig

”19 000 eller 20 000 poliser spelar ingen roll” - inrikesminister Anders Ygeman (s)
Enligt källor till SvD räknade den socialistiska regeringen 2014 med att poliser skulle säga upp sig på grund av omorganisationen. Inrikesminister Anders Ygeman sade att det inte spelade någon roll.
Arkitekten bakom beslutet att lamslå svensk polis.
Regeringen förstörde den svenska polis fullt medvetet uppger källor till SvD. Beskedet till de höga polischeferna var att antalet poliser inte var viktigt.

Och resultaten ser vi nu. Allt färre poliser och allt färre poliser i tjänst. SvD:
"Antalet poliser är nu nere på 19 273. Hittills i år har 815 poliser lämnat myndigheten, fler än hälften av annan anledning än pension. Tappet täcks inte upp av nyutbildade poliser och samtidigt ökar kostnaderna för polisens övertidstimmar.
När man räknar bort poliser som i dag är tjänstlediga eller föräldralediga återstår 18 361 anställda poliser på myndigheten."
Men den så kallade rikspolischefen Dan Eliasson sitter kvar. Kanske för att han just skötte sitt uppdrag att bli av med en massa poliser för de "spelar ingen roll".


således artikel Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig

det är alla artiklar Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/anders-ygeman-raknade-med-att-poliser.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Anders Ygeman räknade med att poliser skulle säga upp sig"

Skicka en kommentar