Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte

Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte
länk : Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte

Läs också


Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte

Miljöpartiet och klimatminister Isabella Löwin (mp) är tydliga med varför vi måste fortsätta flyga i Sverige. Dels handlar det om att det är billigare och dels om att det tar för lång tid att ta tåget för affärsresor. Det är bra av Miljöpartiet att förtydliga att flyget är fullt motiverat och ett förstahandsval för personer som arbetar.
Ingen vill åka tåg tydligen. Eller åtminstone äta på Blå Tågets restaurangvagn.
Miljöpartiet förtydligar alltså att det tar för lång tid att åka tåg och att arbetande människor inte kan förväntas ta tåget några längre sträckor. Detta då klimatminister Isabella Löwin (mp) flyger till och från ett klimatmöte i Bonn, på grund av just tidsbrist. Expressen:
"Isabella Lövin har väldigt många åtaganden under den här tiden, både i Sverige och i Bonn. Tyvärr har det inte varit möjligt att få ihop det tidsmässigt på annat sätt, säger Axel Naver, pressekreterare Miljöpartiet."
Precis som alla andra som jobbar - de har trots allt åtaganden hela tiden, det kallas arbete och gör att man inte kan sitta i timmar på ett tåg. För att inte tala om att det inte är säkert att man kommer fram i tid för t ex möten eller framträdanden och att man därför måste åka kanske en dag tidigare.

Miljöpartiets klimatpolitiske taleskvinna påtalar också att det är billigare att flyga och därför flyger hem från mötet.
"När jag tittar på vad det kostar att ta tåget till Bonn så blir det dyrare än flygresan tillbaka."
Bra att Miljöpartiet ser till ansvarsfullt användande av skattepengar. För de skattepengdiande politrukerna blir det ju inte i praktiken dyrare att fortsätta flyga när flygskatt införs - den ökade "utgiften" går ju raka vägen tillbaka till statskassan.

Vi tackar alltså Miljöpartiet för att ha varit tydliga - ta flyget för det är snabbare och billigare, speciellt i jobbet när du har tider att passa och mycket att göra. Att Miljöpartiet sedan vill att alla andra ska ta tåget beror väl på att alla andra ska leva på bidrag och alltså inte ha några arbetsuppgifter att utföra.


således artikel Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte

det är alla artiklar Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/bra-av-miljopartiet-och-lovin-tar.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte"

Skicka en kommentar