Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö

Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö
länk : Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö

Läs också


Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö

Göteborgare är om ens teoretiskt möjligt ännu sämre på att köra bil än vad stockholmare är. Idag kom det 3 cm snö och hela trafiken i Göteborg kollapsade. Själv missade jag att hålla mitt öppningsanförande på Bostadsdagen i Göteborg, eftersom bussen blev en och en halv timme försenad pga göteborgarnas körskicklighet.
Stillastående på motorvägen riksväg 40 från Landvetter och in till stan.
Medan Stockholm kastas in i trafikkaos på några decimenter snö, likt november förra året, så totalhavererar Göteborg på några centimeter snö.

Jag skulle hålla ett öppningsanförande på Bostadsdagen på Elite Park Avenue Hotel klockan 09:00 och tog förstås bussen in till människobyn så jag skulle vara där en och en halv timme i förväg.

Men se, det gick inte, eftersom göteborgarna (eller ja - de som pendlar till Göteborg) inte kan köra bil när det kommit tre centimeter snö. Så från Landvetter in till Göteborg stod det i princip helt stilla. Och ja, det var bilisterna och inte busshchauffören, för så fort det blev bussfil vid Delsjömotet gick det undan den sista biten.

Men då var klockan redan förbi 09:00 och jag missade mitt öppningsanförande.


således artikel Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö

det är alla artiklar Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/goteborgare-kan-inte-kora-bil-i-tre.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö"

Skicka en kommentar