Inflationen i kryptovalutor fortsätter

Inflationen i kryptovalutor fortsätter - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Inflationen i kryptovalutor fortsätter, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Inflationen i kryptovalutor fortsätter
länk : Inflationen i kryptovalutor fortsätter

Läs också


Inflationen i kryptovalutor fortsätter

Som förutspått här på bloggen för många år sedan fortsätter inflationen i kryptovalutor. Bitcoin, Ethereum och senast Ada. Antalet kryptovalutor går på sikt mot oändligheten, eftersom vem som helst kan starta en sådan. Resten är bara marknadsföring om vilket pyramidspel som lockar till sig mest kapital.

Senaste "stora" kryptovalutan heter Ada, och visar sig vara skapad av en av grundarna till kryptovalutan Ethereum som var stor i våras.

Det må vara så att penningmängden per kryptovaluta har begränsningar, men det finns ingen begränsning i antalet olika kryptovalutor. Vem som helst kan skapa en egen kryptovaluta, om inte annat bara genom att ta källkoden till t ex Bitcoin och seeda om en helt ny valuta från början.

Utvecklingen har varit helt förutsägbar. Så här skrev jag redan för fyra år sedan:
"Från början har jag hela tiden förklarat att Bitcoin kommer drabbas av inflation i form av att det kan skapas hur många alternativa kryptovalutor som helst. Ju mer Bitcoin skenar i pris, desto mer attraktivt är det att starta en ny kryptovaluta och vara en av topparna i ett nytt pyramidspel."
Och så kommer det fortsätta så länge kapital är villigt att hoppa på det senaste pyramidspelet.


således artikel Inflationen i kryptovalutor fortsätter

det är alla artiklar Inflationen i kryptovalutor fortsätter Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Inflationen i kryptovalutor fortsätter adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/inflationen-i-kryptovalutor-fortsatter.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Inflationen i kryptovalutor fortsätter"

Skicka en kommentar