JESC: Vi har ett resultat

JESC: Vi har ett resultat - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln JESC: Vi har ett resultat, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : JESC: Vi har ett resultat
länk : JESC: Vi har ett resultat

Läs också


JESC: Vi har ett resultat

Omröstning Knapp holländsk seger före Australien.

Med 10,0 procent tar pojkbandet Fource hem segern i ESCsveriges omröstning. Australiska Isabella är god två med 9,4 procent av rösterna.

Det har gått att rösta sedan 14 november. När vi stängde omröstningen idag den 25:e hade 949 röster registrerats. Nederländernas låt Love Me är er främsta favorit med 95 röster. I jämn kamp med Australiens Speak Up som fick 89 röster. Vitryssland kniper tredjeplatsen med 76 röster.



Nederländerna tar som ni ser den största biten av kakan. Är de därmed på väg att vinna Junior ESC för andra gången?

Albanien har inte med toppstriden att göra i morgon enligt resultatet i vår omröstning. 16:e och sista plats med endast 21 röster.

I viss mån får det också sägas gälla för Serbien.

949 röster blev det totalt. Var kom de ifrån? Ja, övervikt för Sverige av naturliga skäl men det fanns andra också. Det framgår av kartans markeringar:



således artikel JESC: Vi har ett resultat

det är alla artiklar JESC: Vi har ett resultat Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln JESC: Vi har ett resultat adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/jesc-vi-har-ett-resultat.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "JESC: Vi har ett resultat"

Skicka en kommentar