Minskning Walmart

Minskning Walmart - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Minskning Walmart, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Minskning Walmart
länk : Minskning Walmart

Läs också


Minskning Walmart

Efter några timmars grubblande över att det numera finns rätt mycket framtid i Walmarts aktiekurs valde jag att sälja 20 % av innehavet för 98,48 dollar per aktie. Detta motsvarar ca 1,2 procent av portföljen.

Jag hoppas marknaden har rätt i att Walmart har en fantastisk resa framför sig men vågar inte satsa mer än 5 % av kapitalet på denna i mina ögon aningen uppblåsta nivå. P/E 23 för ett bolag med låg ensiffrig tillväxt väcker en del frågor.

Efter försäljningen ser portföljen ut såhär:

Bolag
Andel
Handelsbanken
14 %
Sampo
14 %
Hennes & Mauritz
13 %
Deere & Co
9 %
Illikvida aktier
9 %
Castellum
7 %
Industrivärden
7 %
Novo Nordisk
7 %
Investor
6 %
Wal-Mart Stores
5 %
AP Møller-Mærsk
4 %
Fastighets AB Balder
2 %
Kassa
1 %

De amerikanska aktierna har ökat rejält på sistone, både Walmart alltså men även Deere som inte tycks kunna sluta stiga. För Deere tror jag dock det finns utrymme för positiv operativ utveckling och vill avvakta.

Kassan på 1 % får tillskott av H&M-utdelningen imorgon och jag räknar med att sätta den i arbete under morgondagen.



således artikel Minskning Walmart

det är alla artiklar Minskning Walmart Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Minskning Walmart adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/minskning-walmart.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Minskning Walmart"

Skicka en kommentar