Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag

Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag
länk : Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag

Läs också


Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag

"Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är." - Mona Sahlin
Tidigare socialdemokratiska ordföranden Mona Sahlin har återigen fällts för skattebrott. Samtidigt har migrationsminister Hélene Fritzon (s) ertappats med att skattefuska. Och sosseriets främsta kulturpolitiker i Stockholms kommun har fått gå efter att ha sextrakasserat kvinnor. Och tidigare kommunistiske partiledaren Lars Ohly ska ha antastat kvinnor och nu kickats från partiet. Oavsett kön verkar sosseriet och kommunisterna inte kunna hålla fingrarna i styr.


Det har alltså inte varit en bra vecka för socialisterna, men majoriteten av svenskarna röstar inte på dessa 1800-talsideologiers representanter, och har således haft en bra vecka.

Sosseriets tidigare partiledare Mona Sahlin har nu dömts för skattebrott och fått en villkorlig dom och böter. Den fd partiordföranden undanhöll 217 000 kronor från beskattning i hennes företag. Sahlin undrade nog vad fan får jag.

Nuvarande migrationsminister Hélene Fritzon (s) försökte låtsas att hon var EU-parlamentets skattefrälse och tänkte slippa betala skatt på 142 000 kronor, vilket hon fått baxläxa av Skatteverket på. Tydligen vill hon inte vara med och finansiera den politik regeringen för. Vad fan får jag var nog frågan hon ställde sig.

Normalt ska förstås en minister som fuskar med skatten omgående få sparken. 142 000:- SEK är betydligt allvarligare än att inte betala teveavgift. Samtidigt är det ett välkommet besked att den socialistiska regeringens egen minister tycker att skatten är för hög och att de inte får något för skatten och hellre vill behålla pengarna själv.

Socialister har som bekant svårt att hålla fingrarna i styr.

Det feministiskt styrda Stockholm kommuns stadsbyggnads- och kulturborgarråd feministen Roger Mogert (s) har trakasserat kvinnor, och lämnar nu politiken. Mest känd är han för att säga att det är främlingsfientligt och klassförakt att kräva tystnad på bibliotek.

Och feministen, kommunisten och tidigare Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly (v) har polisanmälts för sexuella trakasserier. Trots att han erkänt trakasserierna i media har förstås rättsväsendet lagt ner utredningen - som bekant räcker inte ens eget erkännande för att åtal ska väckas i rättsstaten Sverige. Han får åtminstone ett socialt straff och är nu portad från Vänsterpartiets arrangemang.

Inget nytt under solen. Vi vet alla att vänstern är hycklare och inte lever som de lär, i den sanna nomenklaturans anda som alltid råder där socialister bestämmer. 

Hos socialisterna gäller regler och moral bara alla andra. Generellt ska man vara mycket misstänksam mot personer som säger hur andra ska leva, tänka och tycka. Man ska inte lyssna på vad folk säger, utan titta på vad de gör.

Värt att notera är alltså att sosseriets tidigare ordförande är dömd för skattebrott. Svenskt näringslivs fd ordförande Leif Östling är inte dömd för skattebrott. Det är nämligen skillnad mellan laglig skatteplanering och kriminellt skattefusk.

Endast drygt 36% av svenskarna röstade på socialisterna i Vänsterpartiet och sosseriet i valet 2014. Dessa hycklande partier har alltså bara en liten minoritet av svenskarna som stödjer dem och bör behandlas därefter för att permanent förpassas till historiens bakgård. I deras egna förvridna självbild så har de dock majoritetens stöd, men så är det alltså inte. Som man ser på Sahlin och Fritzon så stöder de inte ens sin egen högskattepolitik.


således artikel Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag

det är alla artiklar Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/nytt-skattefusk-inom-sosseriet-sahlin.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Nytt skattefusk inom sosseriet: Sahlin dömd, migrationsministern fuskade #vadfanfårjag"

Skicka en kommentar