Nytt år utan ny regering

Nytt år utan ny regering - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Nytt år utan ny regering, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Nytt år utan ny regering
länk : Nytt år utan ny regering

Läs också


Nytt år utan ny regering

Fredagens förmodade samtal mellan vuxna ledde ingenstan och Sverige går nu in i ett nytt år utan regering. Beskedet är att riksdagspartierna alltså är oförmögna till kompromisser eller ovilliga att släppa ifrån sig maktambitioner. Givet beteendet är ett extraval det enda rimliga, men inte nödvändigtvis en lösning.
Valsedlar.
Vi går mot ett extraval, då det inte ser ut som att de förmodat vuxna i riksdagen lyckats nå någonstans under julen. Fredagens möten mellan talmannen och de två statsministerprospekten Stefan Löfven (S) och Ulf Kristersson (M) ska inte ha lett någonvart.

Nu är det snart två veckor kvar tills talmannen kommer nominera en kandidat för ännu en statsministeromröstning, och sedan ytterligare en vecka tills sista omröstningen.

Har de vuxna inte kommit överens tills dess, så blir det extraval.

Det är det enda rimliga utfallet att svenska folket ska få uttala sig i regeringsfrågan igen, men samtidigt är det långt ifrån säkert att detta löser något. Sannolikt åker Liberalerna ur riksdagen, men det kan eventuellt kompenseras av att de får sällskap av Miljöpartiet. Låsningarna kan bestå, eller rent av förstärkas. Man vet aldrig hur det egentligen blir när man har med vuxna att göra.

Samtidigt kan man förmoda att viljan till att kompromissa blir sämre i takt med att lågkonjunkturen tar fart. Vem vill både få skulden för den kraschande svenska ekonomin, och samtidigt inte få all makt och få göra som de vill?

Sverige och svenskarna får de politiker de förtjänar. Och vi går in i ett nytt år utan en ny regering. Vi får väl se om det blir ytterligare ett nyår på det viset.


således artikel Nytt år utan ny regering

det är alla artiklar Nytt år utan ny regering Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Nytt år utan ny regering adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/12/nytt-ar-utan-ny-regering.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Nytt år utan ny regering"

Skicka en kommentar