Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole

Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole
länk : Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole

Läs också


Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole

Cajunkryddade kycklinglårfiléer med guacamole

ca 700 g kycklinglårfilé
örtsalt
cajunkrydda (recept finns här)

Guacamole (måtta efter tycke, smak och antal portioner):
avokado
tomat
sambal oelek eller finhackad röd chilipeppar (blir snyggast färg på slutresultatet med sistnämnda)
pressad vitlöksklyfta/-or
pressad citronsaft
salt och malen svartpeppar

Lägg ut tinade filéer på plåt, strö på örtsalt och cajunkryddblandning, ställ in i 100 graders ugn, ca 1 timme och 45 minuter. Filéernas innertemperatur mäts med stektermometer till ungefär 76 grader, då är de färdiga. Guacamole: Mosa avokado, hacka tomat, blanda och smaka av med övriga ingredienser.






således artikel Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole

det är alla artiklar Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/cajunkryddade-kycklinglarfileer-med.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole"

Skicka en kommentar