titel : Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole
länk : Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole
Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole
Cajunkryddade kycklinglårfiléer med guacamole
ca 700 g kycklinglårfilé
örtsalt
cajunkrydda (recept finns här)
Guacamole (måtta efter tycke, smak och antal portioner):
avokado
tomat
sambal oelek eller finhackad röd chilipeppar (blir snyggast färg på slutresultatet med sistnämnda)
pressad vitlöksklyfta/-or
pressad citronsaft
salt och malen svartpeppar
Lägg ut tinade filéer på plåt, strö på örtsalt och cajunkryddblandning, ställ in i 100 graders ugn, ca 1 timme och 45 minuter. Filéernas innertemperatur mäts med stektermometer till ungefär 76 grader, då är de färdiga. Guacamole: Mosa avokado, hacka tomat, blanda och smaka av med övriga ingredienser.
således artikel Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole
det är alla artiklar Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/cajunkryddade-kycklinglarfileer-med.html
0 Response to "Cajunkryddade kycklinglårfiléer med pepprig guacamole"
Skicka en kommentar