MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan"

MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan" - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan", Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan"
länk : MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan"

Läs också


MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan"

Dags för MÖP-måndag igen. Har nåtts av otrevliga uppgifter om att det går livat till, skarpt, på Gotland. Permanent placerad roterande trupp och tillfälligt övande förband åker ständigt på skarpa insatser i olika former.
Exakt vad som pågår kanske inte bör spridas, men med lite fantasi kan man tänka sig intrång in i skyddsområden, larm för att åka och kontrollera misstänkt aktivitet, kartläggning av personal, UAV:er mot övningar, sociala påstötningar vid ledighet inne i Visby mm.

Afghanistanveteraner menar (kanske något raljant) att det händer mer saker på Gotland än när de var i Afghanistan, även om det än så länge inte är med risk för livet. Väntetiderna mellan incidenter är tydligen kortare på Gotland i detta nu. Det är rent av så att en del förband påstås "öva" på Gotland, men de är i själva verket där på grund av att deras speciella förmågor behövs för riktiga insatser. T ex underrättelseinhämtning, avsökning av terräng med hund, bevakning, markbaserad incidentberedskap mm.

Bidragande är en uppmärksam allmänhet, som rapporterar in misstänkt verksamhet. Antagligen innebär det en hel del falsklarm, men man är alltså på tårna.

Oavsett så var det inte godtyckligt att trupp permanent placerades på Gotland i förtid. Det pågår ständigt saker som kräver militär närvaro inte bara till sjöss eller i luften, utan också på den gotländska myllan och sandstenen enligt uppgifter till bloggen.


således artikel MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan"

det är alla artiklar MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan" Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan" adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/mop-mandag-det-hander-fan-mer-pa.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "MÖP-måndag: "Det händer fan mer på Gotland än det gjorde i Afghanistan""

Skicka en kommentar