Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola

Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola
länk : Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola

Läs också


Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola

Södertörns Högskola är ofta utskälld på grund av en del sk "vetenskapliga papper" som produceras på anstalten. Men det är faktiskt dags för en generell upprättelse - bara för att vissa "forskare" producerar rent strunt så ska man faktiskt inte hänga de som studerat vid anstalten. Inte i alla ämnen i alla fall.

Södertörns Högskola framstår som en anstalt dit man skickar alla de "akademiker" som inte var anställningsbara någon annanstans och som sedan producerar "vetenskap". Men det är faktiskt så att åtminstone inom en utbildning på anstalten konverterar man vänsteridealister till borgerliga väljare.

Med Södertörns rykte så söker sig förstås många förvirrade vänsteranhängare till högskolan. Så även till ekonomiutbildningarna, där de tydligen tror att de ska utbildas i marxistisk planekonomi.

I helgen träffade jag en person som faktiskt studerade ekonomi på Södertörns Högskola.

Vederbörande (inte hen) konstaterade att de allra flesta studenter var vänster när de började, men i takt med att utbildningen lärde dem om verkligheten och ekonomi så förvandlas de till kapitalister och borgerliga väljare. I de högre årskurserna är sedan alla spår av vänster borta.

Så det positiva beskeden är att det går att konvertera röda vänsterhjärtan (även på Södertörns Högskola) till borgerliga väljare, alla på Södertörn är inte kommunister och annan extremvänster, och framför allt så ska man inte döma ut folk som läst på Södertörn. Åtminstone inte de som läst ekonomi.


således artikel Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola

det är alla artiklar Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/upprattelse-for-utskallda-sodertorns.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola"

Skicka en kommentar