Spotify kan inte svara om börsplaner

Spotify kan inte svara om börsplaner - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Spotify kan inte svara om börsplaner, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Spotify kan inte svara om börsplaner
länk : Spotify kan inte svara om börsplaner

Läs också


Spotify kan inte svara om börsplaner

Spotify har svårt att bestämma sig om man ska börsnoteras hävdar svensk media. Det är förstås mycket möjligt att det stämmer, men det handlar förstås om att man inte kommer svara förrän ett beslut är taget. Oavsett behöver bolaget pengar och om man inte börsnoteras ska finansiärer mer ersättning för de konvertibellån som ställts ut.
Förra året finansierade sig Spotify genom ett konvertibellån på en miljard dollar. Givet börsintroduktion i år skulle konvertibeltecknarna få konvertera lånet till aktier med 20% rabatt mot introduktionskursen. 

Med start nu i vår ska den rabatten ökas med 2.5% per sex månader, dvs 25% nästa år och totalt 30% rabatt om börsintroduktion först sker år 2019.

Kort sagt tickar klockan för Spotify. Detta förstås oräknat att man bränner kapital i sin förlustmaskin, så det kommer behövas ytterligare kapitaltillskott. Tanken har rimligtvis varit att detta ska ske genom en börsintroduktion.

Att bolaget enligt mediauppgifter ena dagen dementerar att man ska börsnoteras (trots att förra årets konvertibelemission tydligt planerade för börsintroduktion) och nästa dag svarar vet inte, beror nog snarare på att man inte kan eller får säga något innan ett beslut och offentliggörande faktiskt sker.

Trots allt har man med amerikanska investerare att göra och de kan stava till ordet litigation.

Cirka tre åttondelar av läsarna har lagt prognosen att Spotify kommer börsnoteras i år. Då läsarna än så länge varit skickliga i sina prognoser så lutar det alltså mot att bolaget inte börsnoteras i år.


således artikel Spotify kan inte svara om börsplaner

det är alla artiklar Spotify kan inte svara om börsplaner Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Spotify kan inte svara om börsplaner adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/spotify-kan-inte-svara-om-borsplaner.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Spotify kan inte svara om börsplaner"

Skicka en kommentar