Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!

Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg! - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!
länk : Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!

Läs också


Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!

Nedan följer lite foton på hur det kan se ut när EU-politruker ska få en egen motorväg. Och så sägs det att polisen inte hinner med att utreda brott som allmänheten drabbas av. Uppenbarligen beror inte detta på grund av brist på poliser, utan handlar om prioriteringar.
Gångbron mellan södra och norra Landvetter samhälle.
Landvetter samhälle kan delas upp i Norra Landvetter, norr om motorvägen riksväg 40, som går till bland annat Landvetter flygplats, och det äldre Södra Landvetter. Mellan dessa finns en gång- och cykelbro som skolbarn, ungdomar och kollektivtrafikresenärer använder. 

Fast inte när det är toppmöte för EU. Då får skolbarnen lugnt finna sig i att inte komma hem, och de som har en buss att passa får ta en bussen en timme senare.
Alla var där. T ex media.
Tämligen fullt med åskådare på bron.
Sedan rensades bron upp. Trots att allt var lugnt och ingen kriminalitet pågick, så prioriterades ett tiotal poliser till att rensa bort folk från bron. EU-elitens politruker ska inte bara få en tom motorväg, utan det ska inte heller stå någon på några broar och stör. Hemska tanke att man får se någon av EU:s skattebetalare under sitt besök i Sverige.
Så Landvetterborna fick helt enkelt snällt missa bussen, eller inte komma hem från skolan, missa hämta på dagis, missa tiden till vårdcentralen eller något annat oplanerat. Det var åtminstone ganska gött väder för att vara Göteborg, runt tre plusgrader och sk göteborgsregn (kondensregn som kommer från alla vinklar och inte bara uppifrån).
 Sedan kom förstås själva EU-poltiruken på en tömd motorvägshalva in mot Göteborg.
Cortege. BMW och Mercedes. Fint ska det vara.
Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg.


Det är härligt att se hur mycket poliser som kan prioriteras in när grov kriminalitet som EU-toppmöten pågår. Uppenbarligen finns det ingen polisbrist, utan att allmänheten får se alla polisanmälningar läggas ner pga "brott kan ej styrkas" eller "uppenbart att brottet ej kan utredas" eller "spaningsuppslag saknas" (trots t ex fotobevis, vittnen, videoinspelningar mm) handlar bara om prioriteringar från polisens ledning.

Och de prioriteringarna är rätt tydliga.

De enskilda poliserna ska förstås inte lastas för detta, utan det är en ledningsfråga.


således artikel Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!

det är alla artiklar Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg! Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg! adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/foton-klart-eu-politruken-ska-ha-en.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!"

Skicka en kommentar